Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ

Ανανεώθηκε:
ΟΠΑΠ σήμα

Μία συμφωνία που βρίσκεται στα χαρτιά εδώ και καιρό και θα αλλάξει το στοίχημα στην Ελλάδα όπως το γνωρίζαμε φτάνει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε θετική εισήγηση για την απόκτηση της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της Kaizen Gaming International, στην οποία ανήκει η Stoiximan, από τον ΟΠΑΠ!

Με βάση την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε, σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της πολυαναμενόμενης εξαγοράς.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 6 του Ν.3959/11, όπως ισχύει, σχετικά με τη μεταβολή του κοινού ελέγχου που ασκείται από τις ΟΠΑΠ, Deep Investment Ltd και Padian Ltd επί των δραστηριοτήτων διαδικτυακού στοιχήματος και λοιπών διαδικτυακών τυχερών παιγνίων της εταιρίας Kaizen Gaming International Ltd (πρώην GML Interactive Malta Ltd) που διεξάγονται στην Ελλάδα και την Κύπρο υπό το εμπορικό σήμα Stoiximan (εφεξής και “Stoiximan Business”), σε αποκλειστικό έλεγχο της ΟΠΑΠ, μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία OPAP Investment Limited, επί της Stoiximan Business.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού λοιπόν αποφάσισε ότι η παραπάνω εξαγορά δεν δημιουργεί πρόβλημα στον ανταγωνισμό της αγοράς, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 39/59/2011.