ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ 🏆 Πώς αγοράζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;

Ανανεώθηκε:
τελικος κονφερενς λιγκ ημερομηνια καναλι γηπεδο αποδοσεις εισιτηρια
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Ο Τελικός Κόνφερενς Λιγκ 2024, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00. Το πρόγραμμα Κόνφερενς Λιγκ άλλωστε, έχει ανακοινωθεί από την αρχή της σεζόν. Ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ, την OPAP Arena. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό, το ενδιαφέρον των φιλάθλων του είναι μεγάλο.

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού.

50 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo code: KALLAS250
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εισιτήρια Τελικού Κόνφερενς Λιγκ – Τιμές

  • Η τιμή για τους φιλάθλους των δύο φιναλίστ είναι στα 25 ευρώ.
  • Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό, βρίσκουν εισιτήρια 45 ευρώ, 85 ευρώ και 125 ευρώ.
  • Τα εισιτήρια για θεατές ΑΜΕΑ κοστίζουν 25 ευρώ. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή Fans First και συνοδεύονται από ένα δωρεάν εισιτήριο για τον εκάστοτε συνοδό.

🚨 Δες εδώ πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη με ημερομηνίες και ώρες!


Εισιτήρια Τελικού Κόνφερενς – Πώς αγοράζω;

Συνολικά θα εκδοθούν 27.100 εισιτήρια. Στους φιναλίστ και στο ευρύ κοινό θα διατεθούν 21.000 εισιτήρια.

  • Η κάθε ομάδα του τελικού θα λάβει από 9.000 εισιτήρια. 
  • Τα υπόλοιπα 3.000 εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τους λοιπούς φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό.
  • Για να τα προμηθευτείτε, επισκέπτεστε τον σύνδεσμο UEFA.com/tickets. Εκεί κάνετε αίτηση για αγορά εισιτηρίου.
  • Κάθε άτομο που η αίτησή του εγκρίνεται, μπορεί να αγοράσει μέχρι και τέσσερα εισιτήρια.

🚨 Εδώ διαβάζεις τα καλύτερα προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ από τα βράδια πριν τους αγώνες!

50 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo code: KALLAS250
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εισιτήρια Τελικού Conference League – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Παρακάτω διαβάζετε την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια του τελικού Conference League 2024:

Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην AEK Arena, την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδας (21:00 CEST). H καταληκτική ημερομηνία αίτησης για αγορά εισιτηρίων είναι η Τρίτη 16 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας (11:00 CEST).

Διαθέσιμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων και το ευρύ κοινό θα είναι 21.000 εισιτήρια από τα συνολικά 27.100 εισιτήρια. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια η καθεμία, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια προσφέρονται προς πώληση στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο μέσω του ακόλουθου συνδέσμου UEFA.com/tickets. Κάθε ένας του οποίου η αίτηση για αγορά εισιτηρίου έχει εγκριθεί θα μπορεί να προμηθευτεί έως και τέσσερα εισιτήρια.

Τιμές εισιτηρίων:

Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 €
Κατηγορία 3: 45€
Κατηγορία 2: 85€
Κατηγορία 1: 125 €

-Τα εισιτήρια για θεατές ΑΜΕΑ κοστίζουν 25€. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή Fans First και συνοδεύονται από ένα δωρεάν εισιτήριο για τον εκάστοτε συνοδό.

-Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι φίλαθλοι των 2 φιναλίστ θα λάβουν τα περισσότερα εισιτήρια και τα υπόλοιπα δεν θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας, αλλά μέσω κλήρωσης, η οποία θα διεξαχθεί μετά την λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.

-Τα εισιτήρια που διατίθενται στην πιο προσιτή οικονομικά κατηγορία, εν προκειμένω την Fans First, θα προορίζονται αποκλειστικά για φιλάθλους των 2 συλλόγων που αγωνίζονται στον τελικό. Η διαδικασία πώλησης και διάθεσης των εισιτηρίων που προορίζονται για τους οπαδούς των φιναλίστ ομάδων διευθετείται απευθείας από τους 2 φιναλίστ.

-Στις πύλες εισιτηρίων της UEFA για τον τελικό, οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν εάν θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση ανεξάρτητα από τους φιναλίστ ή μόνο εάν η ομάδα τους προκριθεί. Για την κλήρωση, το ποσοστό εισιτηρίων θα κατανεμηθεί δίκαια μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αιτήσεων που ελήφθησαν από κάθε ομάδα.

-Τα εισιτήρια θα παραδοθούν στους κατόχους μέσω της εφαρμογής UEFA Mobile Tickets λίγες μέρες πριν από τον αγώνα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iPhone. Η εφαρμογή επιτρέπει στους φιλάθλους να κατεβάζουν, να μεταφέρουν, να διατηρούν και να εκχωρούν εισιτήρια επισκεπτών με ασφάλεια οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Η ενότητα συχνές ερωτήσεις της εφαρμογής περιλαμβάνει βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης των εισιτηρίων για κινητά.

-Τα υπόλοιπα εισιτήρια εκτός αυτών των κατανομών θα κατανεμηθούν στην τοπική οργανωτική δομή, τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της UEFA, τους εμπορικούς συνεργάτες, τους ραδιοτηλεοπτικούς παρόχους και την UEFA.

*Υπογραμμίζεται ότι στον ίδιο σύνδεσμο μπορείτε να αιτηθείτε την αγορά εισιτηρίων και για τους 5 επερχόμενους διασυλλογικούς τελικούς της UEFA: Champions League, Europa League, Europa Conference League, Women’s Champions League, Super Cup.

50 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo code: KALLAS250
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ