Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό και Ατρόμητο!

Ανανεώθηκε:
epo-grafeia

To ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ παραπέμπει τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τους ιδιοκτήτες των ομάδων Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σπανο με βάση το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για το στοίχημα! Στην εισήγηση της Επιτροπής εμπλέκονται ακόμη 13 πρόσωπα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι ενημερωμένες, έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα και παραπέμπονται 15 από τα 28 πρόσωπα που δικάζονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για “σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση”, καθώς και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 4/2/2015 (2-1 υπέρ των Πειραιωτών). Οι εμπλεκόμενοι έχουν περιθώριο δέκα ημερών για υπομνήματα και για να αναφέρουν τους μάρτυρες που θα καλέσουν εφόσον παραπεμφθούν στο δικαστικό τμήμα της Δεοντολογίας για δίκη.

Το Άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας παραπέμπει για τις ποινές στο Άρθρο 29 και σε αυτό περιλαμβάνονται οι πιο βαριές ποινές σε όλο το πειθαρχικό δίκαιο. Οι ομάδες φέρεται να κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πρόστιμο ως 3 εκατ. ευρώ και τα πρόσωπα με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής.

Αυτή φέρεται να είναι η εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτας Σπανού, που χρειάστηκε έξι μήνες για να καταλήξει στα συμπεράσματά της και να προτείνει τις παραπάνω ποινές.

Πέρα από τους Μαρινάκη και Σπανό, έχουν παραπεμφθεί και οι Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου), Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου), Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος ΚΕΔ), Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής), Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής), Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής).

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: sport24.gr