ΕΕΕΠ: Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε απεργία!

Ανανεώθηκε:
eeep apergia

Σε απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν σήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΕΕΠ. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους Επιτροπή Εποπτεία και Ελέγχου Παιγνίων. Ελέγχει τους φορείς που ασχολούνται με το στοίχημα και το καζίνο. Η απεργία είναι 24ωρη και έχει συγκεκριμένα αιτήματα. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, η επίλυση αυτών των θεμάτων πρέπει να είναι άμεση. Καθώς, οι εν λόγω διεκδικήσεις κρατούν εδώ και… χρόνια.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου λοιπόν, αποφάσισε η γενική συνέλευση του συλλόγου υπαλλήλων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Ο σύλλογος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, σημειώνει πως η ΕΕΕΠ είναι πλήρως υποστελεχωμένη και παρουσιάζει κυριολεκτικά φυλλορροή ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή τεχνογνωσία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετατάξεις του προσωπικού.

Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι και η θέσπιση κανονιστικής διάταξης για την επέκταση της καταβολής της προσωπικής διαφοράς στο προσωπικό που υπηρετεί στην ΕΕΕΠ.

Πηγή: sofokleousin.gr