Βραζιλία: Ο δήμαρχος του Ρίο απαγόρευσε το στοίχημα στα καταστήματα

Ανανεώθηκε:
καζίνο Βραζιλία

O δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο, Μαρσέλο Κριβέλα, απαγόρευσε το στοίχημα στα τοπικά πρακτορεία. Η απόφαση εφαρμόστηκε  με την πρόθεση να αποφεύγεται ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δήμαρχος τόνισε ότι τα στοιχήματα μπορούν να παιχτούν στο ίντερνετ και ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι να αποτρέψει τους πολίτες να μαζεύονται στα καταστήματα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και σε ένα διάστημα που υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη.

Ο Κριβέλα δήλωσε ότι τα πρακτορεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, εκτός από τα να δέχονται στοιχήματα. “Η προσπάθειά μας βασίζεται σε σταθερά βήματα και προσπαθούμε να σώσουμε ζωές. Οπότε σας ζητούμε να σταματήσετε το επίγειο στοίχημα αυτή την εβδομάδα.”, δήλωσε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε: “Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και πρέπει να μένουν σπίτι. Μπορούν να βγαίνουν για τα απαραίτητα, αλλά η αχρείαστη έκθεσή τους εμπεριέχει κινδύνους. Η πρόθεσή μας είναι να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο.

Οι ιπποδρομίες, που βρίσκονται στη Λαγκόα, συνεχίστηκαν στα τέλη του Απρίλη και παρά την απαγόρευση της πολιτείας, πρόσφεραν 9 κούρσες στις αρχές του Μάη. Οι διαχειριστές επέτρεψαν τις κούρσες να πραγματοποιηθούν δίχως κοινό στις εξέδρες και με τα στοιχήματα να γίνονται αποκλειστικά online.