Η Betsson ξανά Μεγάλος Χορηγός του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Ανανεώθηκε:
betsson podilato

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού στο ΔΕΗ ΑΗΣ Ν. Φαλήρου την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023  ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας με την Betsson για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αποτελεί Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα τοποθετείται εκ νέου στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας με τη διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (2-6 Μαΐου 2023) και η Betsson σαν πρωτοποριακή εταιρία δεν μπορούσε παρά να στηρίξει αυτήν την μεγάλη διοργάνωση στην χώρα μας!

Στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece παρουσίασαν αναλυτικά τις διαδρομές σε αυτό το αθλητικό, τουριστικό και εκπαιδευτικό γεγονός, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κο Λευτέρη Αυγενάκη να δηλώνει από την πλευρά του ότι «ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι μια αφήγηση, ένα ταξίδι στην ιστορία, μια περιήγηση στην Ελλάδα, μια ποδηλατοβόλτα, που με οδηγό την πλούσια ιστορία της χώρας μας, μας ταξιδεύει στο παρελθόν για να αναστοχαστούμε το παρόν και να οραματιστούμε το μέλλον».

Ο Managing Director της Betsson, κος Θάνος Μαρίνος δήλωσε για αυτήν την χορηγία πως: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, οπότε και εμείς από τη μεριά μας θεωρήσαμε ως δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούμε δίπλα στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η περσινή μας εμπειρία έδειξε πως πρόκειται για μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές της χώρας μας προς τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού. Οπότε με αυτήν την συνθήκη και μόνο, η Betsson δεν γινόταν να μην είναι αρωγός στην συγκεκριμένη προσπάθεια και στην χορηγία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης. Ραντεβού στον Ποδηλατικό Γύρο!».

Ένας από τους στόχους του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι η ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου, που αποτελεί βασικό πυλώνα της βιώσιμης κινητικότητας, αφενός για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών, τη μείωση αέριων ρύπων και θορύβου και αφετέρου για την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του δημόσιου χώρου των πόλεων και οικισμών της χώρας.

Πέντε αγωνιστικές ημέρες, 660,6 χλμ (7.174 υψομετρικά), τρεις Περιφέρειες (Κρήτη, Πελοπόννησος και Δυτική Ελλάδα), 13 Δήμοι και συνολικά 23 πόλεις και κωμοπόλεις, αλλά και 20 ομάδες (6 ProTour, 11 Continental και 3 Εθνικές) και 120 αθλητές.

Αναλυτικά τα ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας:

  • 1o ετάπ: Ηράκλειο-Ηράκλειο, 187,7 km (3/4/2023)
  • 2ο ετάπ: Μυκήνες-Καλαμάτα, 178,3 km (4/4/2023)
  • 3ο ετάπ : Costa Navarino-Κυπαρισσία, 153 km (5/4/2023)
  • 4ο ετάπ: Costa Navarino-Αρχαία Ολυμπία, 133,5 km (6/04/2023)

Η τηλεοπτική παραγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα είναι αντίστοιχου επιπέδου με αυτές των πλέον δημοφιλών διεθνών αγώνων όπως το Tour de France και το Giro d’ Italia. Η Cycling Greece διατηρεί πλήρως τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα, τα οποία θα διανείμει σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ θα εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή προβολή του αγώνα στην Ελλάδα.

Επίσης, για την διαδρομή, «Βασιλιάς των Βουνών» σχεδιάστηκε η πορτοκαλί φανέλα που φέρει το λογότυπο της Betsson. Για να την κατακτήσει ένας από τους ποδηλάτες, θα πρέπει να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μόλις περάσει την κορυφή του βουνού, στο λεγόμενο σπριντ ανάβασης.

Η Betsson στοχεύει στο να υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις της αυτή την πολύ σημαντική για την χώρα μας η αθλητική διοργάνωση ώστε να διεξαχθεί με άρτιο τρόπο.

Μείνετε συντονισμένοι για το τεράστιο αυτό αθλητικό γεγονός, τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, υπό την ευγενική χορηγία της Betsson η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μεγάλα δώρα προς τους παρευρισκόμενους.Tags: