Betshop: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πληθώρα επιλογών (06/03)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Σίτι και Γιουνάιτεντ μάχονται στο ‘”Ετιχαντ” για το ντέρμπι του Μάντσεστερ της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η betshop διαθέτει πλήθος από αγορές για το παιχνίδι.

Έπειτα από την ήττα που σημείωσε κόντρα στην Τότεναμ εντός έδρας για το πρωτάθλημα (2-3), η Μάντσεστερ Σίτι γύρισε στις επιτυχίες με τη νίκη επί της Έβερτον εκτός (0-1). Βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης, σε απόσταση 6 πόντων από τη 2η Λίβερπουλ, έχοντας ματς περισσότερο. Έρχεται από άλλη μια νίκη, στο κύπελλο Αγγλίας απέναντι στην Πιτέρμπορο εκτός έδρας που της χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς ήττα πορεύεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ εδώ και οχτώ αγώνες, έχοντας κερδίσει τους μισούς από αυτούς. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία στο γήπεδό της με τη Γουότφορντ. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη τελευταία (1-1). Στο αγγλικό πρωτάθλημα η λήξη της περασμένης αγωνιστικής τη βρήκε 4η, στο -3 από την Τσέλσι με δύο ματς παραπάνω, και στο +2 από τη Γουέστ Χαμ και την Άρσεναλ (με τρία παιχνίδια περισσότερα από τη δεύτερη).

Στην πλατφόρμα της Betshop, τεράστιο φαβορί είναι οι “πολίτες”. Ο άσος προσφέρεται στο 1.40, το “Χ” στο 5.25 και το διπλό εντοπίζεται στο 7.55.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα