Βέλγιο: Οριστικά τέλος η σεζόν, ίσως διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου

Ανανεώθηκε:
Βέλγιο Μπριζ

Εν αντιθέσει με τη Γερμανία, στο Βέλγιο οριστικοποιήθηκε η διακοπή της ποδοσφαιρικής σεζόν, αφού το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας απαγόρευσε την επανεκκίνηση μέχρι τις 31 Ιουλίου. Τέλος λοιπόν η 2019/2020 σεζόν στο Βέλγιο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου. Αν τελικά αποφισιστεί να γίνει ο αγώνας, κορυφαίες αποδόσεις θα βρουμε στην bet365.

Η απόφαση για το αν τελικά θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Αντβέρπ αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 15 Μάη, ενώ εκρεμμούν οι αποφάσεις για το αν θα επικυρωθεί η ισχύουσα βαθμολογία πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Να θυμίσουμε ότι το Βέλγιο ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αποφάσισε να διακόψει οριστικά την ποδοσφαιρική σεζόν με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ανάδειξη της Κλαμπ Μπριζ ως πρωταθλήτρια της σεζόν.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA είχε αντιδράσει έντονα στην απόφαση του Βελγίου και απείλησε ότι δεν θα επιτρέψει τη συμμετοχή των ομάδων του στις διασυλλογικές διοργανώσεις της σεζόν 2020/2021.

Οι αρχικές απειλές της UEFA δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ δεν επιβεβαιώθηκε ακόμη και το αν η Κλαμπ Μπριζ που βρισκόταν στην κορυφή και στο +15 από τη Γάνδη θα στεφθεί πρωταθλήτρια.