Αυστραλία: Ban σε παίκτες στοιχήματος που απειλούν αθλητές

Ανανεώθηκε:
NRL στοίχημα

Οι μεγάλες στοιχηματικές της Αυστραλίας θα απαγορεύσουν το στοίχημα σε παίκτες που απειλούν ή βρίζουν επαγγελματίες αθλητές στα social media, υπό μία πολιτική μηδενικής ανοχής, με στόχο να προστατευτούν οι αστέρες των αθλημάτων.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία προληπτική απάντηση σε μία εβδομάδα γεμάτη από νέα πέρι απειλών σε επαγγελματίες αθλητές του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, η Επιτροπή Υπεύθυνου Παιχνιδιού στην Αυστραλία (RWA) υποσχέθηκε να βάλει ένα τέλος στους “μαχητές” των πληκτρολογίων που χάνουν στο στοίχημα.

Ο αστέρας των Μέλμπουρν Στορμ της NRL , Ράιαν Παπενχάουζεν δήλωσε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο να καθυβρίζεται και να απειλείται από παίκτες στοιχήματος που χάνουν πονταρίσματα και υποστήριξε τον Μιτς Ρόμπινσον που αγωνίζεται στην AFL, ο οποίος ξέσπασε σε όσους του είχαν στείλει θανατικές απειλές.

Η RWA, που αντιπροσωπεύει τη στοιχηματική βιομηχανία της Αυστραλίας, ήρθε σε επαφή με τις δύο μεγαλύτερες στοιχηματικές της χώρας για να τις ενημερώσεις ότι θα απαγορεύονται όλοι οι παίκτες στοιχήματος που βρίζουν ή απειλούν επαγγελματίες αθλητές μέσω των Social Media.