Αύξηση 40% σε 1 χρόνο για στοιχηματική που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεισ

Μεγάλη αύξηση στα έσοδά της είδε μια στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η Betsson, που είχε έσοδα 220,6 εκ. € για το 4ο τρίμηνο του 2022.

Αυτό σημαίνει ότι ήταν ανεβασμένα κατά 40% από το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Παίξε νόμιμα στη Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα νούμερα αφορούν τη δραστηριότητά της παγκοσμίως. Η οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του 4ου τριμήνου έδειξε ότι τα έσοδα του ομίλου για το 2022 ανήλθαν σε 777,2 εκ. €. Σημειώνοντας, έτσι, αύξηση 18% από το 2021.

Τεράστια άνοδος στο αθλητικό στοίχημα

Τα έσοδα της εταιρίας από το τμήμα live καζίνο της αυξήθηκαν κατά 27% για το 4ο τρίμηνο του 2022. Αλλά αυτό ωχριά σε σύγκριση με την επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα. Εκεί τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 76%!

Το EBITDA (κέρδη μίας εταιρίας πριν αφαιρεθούν τόκοι, φόροι, και απόσβεση) επίσης σημείωσε σημαντική αύξηση, στα 51,1 εκ. €. Με την ετήσια άνοδο να φτάνει στο 68%. Αυτή η αύξηση του 4ου τριμήνου βοήθησε να ανέβει το EBITDA ολόκληρου του έτους κατά 12%, με περιθώριο 22,2%.

Τα καθαρά έσοδα της εταιρίας για το 4ο τρίμηνο ανήλθαν σε 32,7 εκ. €, ίσα με 0,26 ευρώ ανά μετοχή. Ενώ οι λειτουργικές ταμειακές ροές για το τρίμηνο ήταν 75,5 εκ. €.

Ωστόσο, το χρέος της εταιρίας αυξήθηκε σημαντικά. Προηγουμένως ήταν 2,5 εκ. € σε κέρδη και τώρα έχει έλλειμμα 65,7 εκ. €.

Μιλώντας για τα αποτελέσματα της εταιρίας για το 4ο τρίμηνο και το οικονομικό έτος 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Betsson, Γέσπερ Σβένσον, δήλωσε:

“Μπορούμε να δούμε την καλύτερη χρονιά για την Betsson με ισχυρή ανάπτυξη και κερδοφορία, με γνώμονα την πειθαρχημένη κατανομή κεφαλαίων, τη γεωγραφική διαφοροποίηση και τις επενδύσεις σε νέες αγορές. Καθώς και τη συνεχή ενίσχυση της τεχνολογικής πλατφόρμας και της προσφοράς προϊόντων.

Για ολόκληρο το έτος, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 18% και το EBIT κατά 12%. Οργανικά, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 27% για το έτος”.


👉 Το Betarades.gr είναι το Νο1 site για το στοιχημα στην Ελλάδα και προσφέρει καθημερινά:

✍️ Παμε στοιχημα προγνωστικα
📊 Αναλύσεις Αγώνων Στοιχήματος
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τενις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι Στοιχήματος
🥇 Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση σήμερα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.