Ατρόμητος: Στο Περιστέρι ο Μαυρομμάτης!

Ανανεώθηκε:
Μαυρομμάτης Ατρόμητος

O Ατρόμητος καλύπτει το κενό στο κέντρο της άμυνας που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Σπύρου Ρισβάνη. Ο Φάνης Μαυρομμάτης υπέγραψε με την ομάδα του Περιστερίου ως το 2022 και θα δώσει λύσεις στα στόπερ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Θεοφάνη Μαυρομμάτη με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24. Ο Μαυρομμάτης γεννήθηκε στο Άργος στις 16.01.1997.

Ο Θεοφάνης έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό και στη Δανική Σοντερίσκε με την οποία έχει κατακτήσει και ένα κύπελλο ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναργιακό.

Ο Μαυρομμάτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1μιση χρόνου. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας αμυντικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι, γνωρίζω ότι διαθέτει πολύ καλό κλίμα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις σε υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τη θέληση του να έρθω στην ομάδα. Τέλος είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ατρόμητο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Ο Μαυρομμάτης αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις με την ομάδα λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα”.

Φάνης Μαυρομμάτης: Το Who Is Who

Ο Φάνης Μαυρομμάτης γεννήθηκε τον Ιανουάριου του 1997 στο Άργος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρααπό τον Παναργειακό και το 2015 υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό. Με το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές ως το 2020, όταν και δόθηκε δανεικός στη Σοντερίσκε. Σε ένα εξάμηνο στη Δανία πραγματοποίησε μόλις 2 συμμετοχές και επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ατρόμητου. Αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να βοηθήσει και στο αριστερό άκρο.