Ανοίγουν τα πρακτορεία στο “νησί” για το Royal Ascot!

Ανανεώθηκε:
στοίχημα Royal Ascott

Η Paddy Power ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει όλα τα πρακτορεία της στην Αγγλία, συν τα 150 καταστήματα στην Ιρλανδία από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, πάνω στην ώρα για το Royal Ascot, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 ως τις 20 Ιουνίου και αποτελεί πόλο έλξης για στοίχημα για τους Βρετανούς

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γνωστή στοιχηματική δήλωσε ότι τα πρακτορεία της στην Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρειο Ιρλανδία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας και ωσότου υπάρξει η σχετική άδεια από τις τοπικές κυβερνήσεις.

Βοηθώντας το προσωπικό των πρακτορείων σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, η Paddy Power λάνσαρε τη νέα καμπάνια “Do Your Brit” ενημερώνοντας τους πελάτες για τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που θα ακολουθηθούν.

Η Paddy Power εξηγεί ότι θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται εντός των πρακτορείων την ίδια στιγμή, με όλα τα καταστήματα να διαθέτουν σήματα στο έδαφος που εξασφαλίζουν την κοινωνική απόσταση ανάμεσα στους παίκτες.

Το προσωπικό των πρακτορείων θα συνιστά στους παίκτες να χρησιμοποιούν αντισηπτικά τζελ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσα στα καταστήματα και θα συστήνουν την πληρωμή των δελτίων με ηλεκτρονικό τρόπο για να αποψευχθούν οι επαφές.

Η Paddy Power επίσης υπενθύμισε στο κοινό ότι οι παίκτες των πρακτορείων θα μπορούν να εξαργυρώσουν κερδισμένα δελτία προηγούμενων ημερών που έπαιξαν στα πρακτορεία μεταφέροντας τα κέρδη στους online λογαριασμούς τους, στέλνοντας email με τα δελτία τους.

“Όπως τα πρακτορεία μας επιστρέφουν σε λειτουργία, #1 προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού μας. Έτσι, όλα τα πρακτορεία μας θα ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης για τις κοινωνικές αποστάσεις” δήλωσε η στοιχηματική.

“Αυτά τα νέα είναι μία ελπίδα αισιοδοξίας σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, μετά την επιστροφή των ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Η Premier League επιστρέφει σε λίγες ημέρες και οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε όλα τα καταστήματά μας στην Αγγλάι και σε 150 καταστήματα στην Ιρλανδία”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ