*14η αγωνιστική

*Έξι σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΚΑΛΙTZ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Καλίτζ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Αλ Νάιτζα, αν και προηγήθηκε 1-2, σκοράροντας δύο γκολ με τους Μασούρα (72’), Κινγκ (74’), έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του Λαζάρο στο 50’. Αλλά στο 93’ έμεινε με 10 παίκτες και τελικά ισοφαρίστηκε από τον Καετάνο στο 96’.

Η Αλ Καλίτζ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Αλ Νάιτζα, δίνοντας μερικό τέλος στο μεγαλύτερο αρνητικό σερί της σεζόν γι’ αυτήν, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες! Βέβαια δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, μετά από πέντε παιχνίδια που ήταν αήττητη με τρεις ισοπαλία και δύο νίκες.

Συνεχίζει να “μπάζει” αμυντικά, αν και τουλάχιστον καταφέρνει να σκοράρει και αρκετά εύκολα, καθώς στα προηγούμενα εφτά παιχνίδια της είχε δεχθεί 19 γκολ, έχοντας πετύχει και 16 τέρματα στο ίδιο διάστημα.

Γενικώς έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες στη σεζόν, οι τέσσερις εκ των οποίων ήρθαν από ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος (Αλ Νασρ, Αλ Τααβόν, Αλ Κάντσια, Αλ Χιλάλ), μία εντός και τρεις εκτός έδρας.

Αλλά έχει και τρεις νίκες με δύο ισοπαλίες μακριά από την έδρα της, σε οκτώ συνολικά αγώνες, όταν στο γήπεδό της έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι συνολικά παιχνίδια.

Διατηρείται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, στο -13 από την πρώτη τριάδα και στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στατιστικά

*6/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

🎅 1.500 Δώρα & Εκπλήξεις* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΑΜΑΚ

Προηγούμενο ματς: Η Νταμάκ έχασε 0-2 εντός έδρας από την Αλ Χιλάλ, με τον Νούνιες να ανοίγει το σκορ στο 35ο λεπτό για την αντίπαλο της, πριν δεχθεί και δεύτερο γκολ από τον Μάρκος Λεονάρντο στο 53’.

H Νταμάκ έχασε 0-2 εντός έδρας από την Αλ Χιλάλ, επιστρέφοντας στις ήττες έπειτα από μία νίκη και πέντε σερί ισοπαλίες, και έξι ακόμη παιχνίδια νωρίτερα στα οποία είχε πέντε ήττες και άλλη μία ισοπαλία!

Γενικώς έχει μόνο μία νίκη στη σεζόν, στο πρωτάθλημα, αφού ήταν από τις ομάδες που δεν κέρδισαν ούτε καν στο κύπελλο, στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε εκεί!

Στο γήπεδό της έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, όταν μακριά από αυτό έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες πριν την τελευταία νίκη.

Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού, ούσα πλέον στην 14η θέση, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία δεν μπορεί να βρεθεί, ακόμη και αν χάσει σήμερα.

Στατιστικά

*3/4 Ν/G στα παιχνίδια της.

*Εφτά σερί under 2,5 στα παιχνίδια της.

*5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα παιχνίδια της.

Αλ Καλίτζ – Νταμάκ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ