Αγγλία: Οριστική διακοπή στη League 1, υποβιβάστηκε η Μπόλτον!

Ανανεώθηκε:
οριστική διακοπή στη λιγκ 1

Ενώ η Premier League και η Championship στην Αγγλία θα επιστρέψουν στη δράση μέσα στον Ιούνιο και θα προσφέρουν ελκυστικές επιλογές για στοίχημα, επισημοποιήθηκε η οριστική διακοπή στις χαμηλότερες κατηγορίες. Τέλος οι σεζόν σε League 1 και League 2, με αποτέλεσμα η Μπόλτον που στην αρχή του αιώνα διέπρεπε στην Premier League, να υποβιβάζεται στην 4η κατηγορία του “νησιού”.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2008 η Bolton Wanderers, με το Στέλιο Γιαννακόπουλο στη σύνθεσή της είχε καταφέρει να προκριθεί μέχρι τους “16”του Europa League και επί χρόνια αγωνιζόταν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Από τη νέα σεζόν όμως η ιστορική ομάδα θα αγωνίζεται στην League 2, αφού επικυρώθηκε η βαθμολογία της League 1, στην οποία η Μπόλτον βρισκόταν εντός επικίνδυνης ζώνης.

Αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει η Κόβεντρι, η οποία ήταν πρωτοπόρος στη League 1 και από το Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται στην Championship, μετά από 8 χρόνια! Η Ρόδεραμ την ακολούθησε στην Championship, ενώ η τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί θα βγει μέσα από τα playoffs τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά.