Αγγλία: Επιστρέφει η Championship στις 20 Ιουνίου

Ανανεώθηκε:
Τσάμπιονσιπ 2020

Μετά την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης να επιτρέψει τη διεξαγωγή κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στη χώρα, κεκλεισμένων των θυρών, η EFL συμφώνησε σε μία ανεπίσημη επανέναρξη της Championship στις 20 Ιουνίου. Αυξάνονται λοιπόν οι επιλογές για στοίχημα μέσα στο καλοκαίρι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ημερομηνία επανέναρξης θα τηρηθεί υπό όρους και θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι υγειονομικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η Κυβέρνηση της χώρας. Επίσης οι σύλλογοι θα πρέπει να πάρουν ειδική έγκριση από τις τοπικές αρχές ώστε να μπορέσουν να διοργανώσουν αγώνες στα στάδιά τους.

Μετά από συζητήσεις και διάφορες ιδέες, οι διοικούντες της Championship τόνισαν τη σημασία που έχει να ολοκληρωθεί η σεζόν, σε ένα χρονοδιάγραμμα παρόμοιο με αυτό της Premier League. Η σεζόν, μαζί με τα playoffs και τα playout στη 2η τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας αναμένεται (αν όλα πάνε καλά) να ολοκληρωθεί περίπου στις 30 Ιουλίου. Οι τελικές λεπτομέρειες αναμένεται να επιβεβαιωθούν μετά από συζητήσεις της λίγκας με τον πάροχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της λίγκας, Sky Sports.

Στη συνεδρίαση της λίγκας, μέσα στο Σαββατοκύριακο, συζητήθηκε η χρήση 5 αλλαγών στους αγώνες και η αύξηση των αποστολών των ομάδων, από 18 σε 20 παίκτες. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν ως προς αυτά τα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της EFL Ρικ Πάρι δήλωσε: “Με τις ομάδες της Championship να είναι έτοιμες να επιστρέψουν σε κανονικές προπονήσεις μέσα στη βδομάδα και μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης, πλησιάζουμε στην επανέναρξη της 2019/2020 σεζόν. Συνεπώς, συζητήσαμε με τις ομάδες και συμφωνήσαμε να ορίσουμε τις πρώτες αναμετρήσεις στη μετά καραντίνα εποχή στις 20 Ιουνίου. Παρόλο που οι αναμετρήσεις δυστυχώς θα πρέπει να διεξαχθούν δίχως θεατές στις κερκίδες, δουλεύουμεμε με τους τηλεοπτικούς συνεργάτες μας, τους συλλόγους και τους μετόχους της λίγκας ώστε να μεταδοθούν και οι 108 εναπομείναντες αγωνες της σεζόν, είτε μέσω του Sky Sports, είτε μέσω του iFollow είτε μέσω κάποιου streaming του κάθε συλλόγου. Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι σε αυτή τη φάση οι ημερομηνίες επανέναρξης είναι ανεπίσημες και θα επισημοποιηθούν μόνο αν τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλους τους εμπλεκομένους. Προφανώς η ολοκλήρωση της σεζόν με ασφαλή τρόπο θα χρειαστεί σημαντική προσπάθεια από όλους μας σε αυτή την πρωτόγνωτρη κατάσταση. ”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ