Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (βάσει του χορηγού ονομάζεται φέτος Checkatrade Trophy). Ο τρόπος διεξαγωγής έχει τροποποιηθεί από φέτος, καθώς πέρα από τις ομάδες της League One και της League Two, συμμετέχουν και 16 ομάδες U23 από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Έτσι, η διοργάνωση ξεκινάει με τη φάση των ομίλων. Υπάρχουν 16 όμιλοι των 4 ομάδων έκαστος και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές, δηλαδή η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει μόνο μία φορά τις άλλες τρεις του ομίλου της. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο αντίπαλοι παίρνουν αρχικά από ένα βαθμό, ενώ ακολουθούν πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει έναν εξτρά βαθμό.

*2ος όμιλος Νότου – 1η αγωνιστική

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ (L1)

Βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ άλλοτε τη φετινή χρονιά στην πρώτη της νίκη, αλλά ένα γκολ της Ρότσντεϊλ στις καθυστερήσεις, της πήρε τη… μπουκιά από το στόμα. Η Γουΐμπλεντον, πάντως, έδειξε πως όντως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι βελτιωμένη, καθώς μπορεί να μην έκανε ακόμη «σεφτέ» στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά τουλάχιστον πήρε δύο ισοπαλίες, επομένως προφανώς και κάτι κάνει καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν που μετρούσε ήττες. Οι δύο ισοπαλίες, βέβαια, δεν είναι αρκετές προκειμένου να την ξεκολλήσουν από τον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, όπου συνεχίζει να βρίσκεται.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός ότι ακολουθούν οι δυνατές αναμετρήσεις με την Τσέστερφιλντ, αλλά και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπήρχε η σκέψη μήπως να ξεκουραστούν κάποιοι από τους βασικούς, αλλά ο προπονητής Νιλ Κοξ, αρνήθηκε τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν πρόκειται να έχουμε εκπλήξεις και θα επιλέξουμε την πιο δυνατή μας ενδεκάδα. Έχουμε μικρό ρόστερ και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μας να παίρνουν λεπτά συμμετοχής και να είναι έτοιμοι στα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν» είπε. Νέα προβλήματα δεν υπήρξαν κι έτσι δεν αναμένονται και εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Ρότσντεϊλ.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη και στα 6 φετινά επίσημα παιχνίδια.

Το Γουΐμπλεντον – Σουόνσι U23 παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΥΟΝΣΙ U23

Το εκπληκτικό ξεκίνημα της στη φετινή χρονιά συνεχίζεται, καθώς έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ 2. Μετά τις νίκες απέναντι σε Γουέστ Μπρομ και Γουλβς, υπερκέρασε με σχετική ευκολία και το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ, με το τέλος της αγωνιστικής να τη βρίσκει να φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Καλύτερη από το ξεκίνημα η Σουόνσι, είδε την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε, να ανταμείβεται με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άργησε να «κλειδώσει» την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Ο προπονητής της ομάδας, πάντως, Γκάρι Ρίτσαρντς, φρόντισε να τονίσει πως η σημερινή αναμέτρηση αφορά εντελώς διαφορετική διοργάνωση και οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν πολύ. «Είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς, αλλά είναι κάτι που τόσο οι παίκτες, όσο και το προσωπικό ανυπομονούν να ζήσουν. Προφανώς, πάντως, δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο παιχνίδι αυτό με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας, που προκύπτει από τα αποτελέσματα μας σε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες» δήλωσε συγκεκριμένα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ U23.

Στατιστικό: Μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στα ισάριθμα επίσημα φετινά.