Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (βάσει του χορηγού ονομάζεται φέτος Checkatrade Trophy). Ο τρόπος διεξαγωγής έχει τροποποιηθεί από φέτος, καθώς πέρα από τις ομάδες της League One και της League Two, συμμετέχουν και 16 ομάδες U23 από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Έτσι, η διοργάνωση ξεκινάει με τη φάση των ομίλων. Υπάρχουν 16 όμιλοι των 4 ομάδων έκαστος και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές, δηλαδή η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει μόνο μία φορά τις άλλες τρεις του ομίλου της. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο αντίπαλοι παίρνουν αρχικά από ένα βαθμό, ενώ ακολουθούν πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει έναν εξτρά βαθμό.

1ος όμιλος βορρά: Μπλάκπουλ, Μπόλτον, Τσέλτεναμ, Έβερτον (U23)

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (L2)

Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν όπως ακριβώς τελείωσε την περσινή, με την Μπλάκπουλ να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Υποβιβάστηκε στη League Two, ενώ με ανάλογες εμφανίσεις μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει φέτος σε άνοδο. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στην Πλίμουθ στο πρωτάθλημα από την οποία ηττήθηκε στην έδρα της με 0-1. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες), ενώ σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-1 από την Πλίμουθ γνώρισε η Μπλάκπουλ στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ (L2)

Σε ανάλογη κατάσταση και η Τσέλτεναμ που κατάφερε να πανηγυρίσει το Σάββατο μόλις την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 επί της Κρου. Ξεκίνησε μουδιασμένα φέτος τις υποχρεώσεις της, ενώ μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών βρίσκεται στην 14η θέση, έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς. Πρωταρχικός της στόχος για φέτος μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, με το Λιγκ Τρόφι να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από την πλευρά του ο τεχνικός Τζόνσον αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας θέση στην αρχική ενδεκάδα σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Κρου η Τσέλτεναμ στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.