Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

* Προημητελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Οι αγώνες είναι διπλοί και είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, όχι όμως σε περίπτωση που ο επαναληπτικός πάει στην παράταση. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Λοκομοτίβ στις 13/09.

ΑΛ ΑΪΝ (Η.Α.Ε)

Σε περίοδο απραξίας και προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και καιρό η Αλ Αΐν, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί από τις 8 Μαΐου και ξεκινά και πάλι στις 16 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα του Ζάτκο Ντάλιτς ο οποίος θα βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, μπορεί να μπαίνει στη μάχη για τα ημιτελικά ως το φαβορί απέναντι στους Ουζμπέκους, ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο και τα παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Τόσο η αγωνιστική απραξία, όσο και η μη απόκτηση ποιοτικών παικτών στην περίοδο των μεταγραφών δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο των Αράβων, οι οποίοι στα φιλικά προετοιμασίας είχαν κακή εικόνα με σημαντικότερες τις ήττες από Μπολόνια (0-2) και Ουντινέζε (0-3). Τα καλά νέα είναι πως άπαντες είναι στη διάθεση του Ντάλιτς, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Αύριο ξεκινάει η νέα σεζόν, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, έμπειρη και με παιχνίδια στα πόδια της και θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά». Κλείνωντας τόνισε πως το 10ήμερο προετοιμασίας με τους παίκτες του προφανώς και δεν ήταν αρκετό, με τον Κροάτη να μην είναι ευχαριστημένος από το χρόνο που πέρασε με τους παίκτες του.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Μπολόνια.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ (Ουζμπεκιστάν)

Από την εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Σογκντιάνα προέρχεται η Λοκομοτίβ Τασκένδης, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο εγχώριο πρωτάθλημα όντας στο +5 από την Μπανιοντκόρ και στο +9 από τη Νασάφ Καρσί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φτάσει σε ακόμη έναν τίτλο, η μεγάλη πρόκληση όμως είναι η συμμετοχή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου αντιμετωπίζει την ανέτοιμη Αλ Αΐν και θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά στους «4». Στη σημερινή αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν, ωστόσο και η επίτευξη του εκτός έδρας γκολ είναι αυτή σε προτεραιότητα καθώς μπορεί εύκολα να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Μικλιάεφ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε δηλώσεις του ο Ουζμπέκος κόουτς είπε: «Γνωρίζουμε ότι η Αλ Αΐν έχει μεγάλη παράδοση και έχει και την εμπειρία σε αυτές τις φάσεις της διοργάνωσης. Εμείς από την άλλη έχουμε ξεκινήσει ήδη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και είμαστε πιο έτοιμοι αγωνιστικά σε σχέση με τους αντιπάλους μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι χαρούμενος που δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού».

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Σογκντιάνα.

Στατιστικό: Over 3,5 γκολ σημειώθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.