Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

Λιγκ Καπ Αγγλίας – 2ος γύρος. Νοκ-άουτ η αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

ΛΟΥΤΟΝ (L2)

Την πρώτη φετινή ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε το Σάββατο η Λούτον στην έδρα της Στίβενεϊτζ (2-1) για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με το γκολ του ΜακΓκίχαν στο 15’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 53’ από τον Χούντι. Την ολική ανατροπή, και παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γκόντεν. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Τζόουνς με αντίπαλο τη Λιντς σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη (μία ισοπαλία, δύο ήττες). Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το «τρίποντο» χρονολογείται στις 21 Οκτωβρίου του 2006 (5-1 εντός έδρας). Στην αποστολή του συλλόγου για την αποψινή αναμέτρηση βρίσκεται και πάλι ο Μούλιντς (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Λούτον από τη Στίβενεϊτζ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λούτον σε όλες τις διοργανώσεις.

ΛΙΝΤΣ (ΤΣΑΜΠ.)

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της σε αυτό η Λιντς. Μετά τις δύο σερί ήττες από τις ΚΠΡ (3-0 εκτός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (2-1 εντός έδρας), αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Φούλαμ (1-1 εντός έδρας), το συγκρότημα του Μονκ επικράτησε το Σάββατο εκτός έδρας με 2-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 63’ με τον Άντονσον. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε πέντε λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Γουντ. Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η Λιντς με αντίπαλο τη Λούτον σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή στις 21 Οκτωβρίου του 2006 (5-1 εκτός έδρας). Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Λιντς από την έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικρατώντας με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λιντς σε όλες τις διοργανώσεις.