Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΧΕΤΑΦΕ

Το παρθενικό φετινό ματς μπροστά στο κοινό της δίνει σήμερα η Χετάφε του Χουάν Εσνάιντερ, προσβλέποντας ξεκάθαρα στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρουσίασε δυσκολίες προσαρμογής στα… σκληροτράχηλα δεδομένα της Σεγούντα Ντιβιζιόν στην πρεμιέρα, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μιραντές. Θυμίζουμε ότι οι Μαδριλένοι υποβιβάστηκαν φέτος από τη μεγάλη κατηγορία.

Υποφέρει από τραυματισμό ο αριστερός μπακ Φαν Ντεν Μπεργκ (τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Φέλτσερ), παραμένει στα πιτς ο επιθετικός Μπεντία και εκτός αποστολής ο αμυντικός Κάλα. Δεν μπήκε στην αποστολή για το σημερινό ματς ούτε ο μεσοεπιθετικός Γιοντά.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μιραντές. Προηγήθηκε στο 52′ με εύστοχο πέναλτι του Ντάνι Πατσέκο και ισοφαρίστηκε στο 65′.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).

Το Χετάφε – Νουμάνθια παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Αρνητική η πρεμιέρα για τη Νουμάνθια, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την (επίσης υποβιβασθείσα φέτος) Λεβάντε. Δύσκολη η σημερινή αποστολή για το σύνολο από τη Σορία, που καλείται να βελτιώσει άμεσα και τις εκτός έδρας επιδόσεις του (κρίνοντας από το περσινό πρωτάθλημα). Ο προπονητής, Χαγκόμπα Αρασάτε, τόνισε χαρακτηριστικά για το σημερινό ματς: “Θέλουμε να κάνουμε ζημιά στη Χετάφε. Για να το πετύχουμε, όμως, χρειαζόμαστε πειθαρχία και θάρρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Αποθεραπεύθηκε πλήρως και ντεμπουτάρει σήμερα στην αποστολή ο επιθετικός Ακούνια, ενώ συμπεριλήφθηκε σε αυτήν και ο νεαρός φορ Μόχα από τη β’ ομάδα. Στα πιτς ο Ντελ Μοράλ, νέοι… απόντες οι τιμωρημένοι Ουνάι Μεδίνα και Πεντράθα και ο τραυματίας επιθετικός Χάιρο.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε με 0-1, δεχόμενη το γκολ στο 60′. Τρεις αποβολές στο ματς, η πρώτη για τη Λεβάντε (στο 61′), για να ακολουθήσουν αυτές των Ουνάι Μεδίνα (84′) και Πεντράθα (86′).

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία “εκτός” στην περσινή Σεγούντα (1-4-5).