Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Τοπικό ντέρμπι, οι δύο πόλεις απέχουν περίπου 200 χιλόμετρα.

*Πολύ μικρή η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με τη Λυών να μετράει 2/2 νίκες.

*2/2 ήττες χωρίς να σκοράρει έχει υποστεί η Ντιζόν στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Λυών μετράει 2/2 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.

NTIZON

Με ντέρμπι τοπικού ενδιαφέροντος ξεκινά το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1, καθώς η Ντιζόν υποδέχεται τη Λυών. Σαφώς βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Λιλ εκτός έδρας, στάθηκαν πολύ καλύτερα συγκριτικά με το απογοητευτικό 0-1 της πρεμιέρας εναντίον της Ναντ. Έβγαλαν χωρίς κανένα πρόβλημα το πρώτο μέρος, είδαν τη Λιλ να πιέζει στο δεύτερο 45λεπτο και να χάνει 1-2 καλές ευκαιρίες, αλλά ήταν η δική τους φάση με το Αμαλφιτανό η πιο κλασική του αγώνα, όπου χάθηκε η ευκαιρία για την Ντιζόν. Αντί για το 0-1, η Λιλ βρήκε γκολ στο 87’ με τον Σανκαρέ και υποχρέωσε τους νεοφώτιστους σε δεύτερη ήττα στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές.

Ικανοποιημένος ο κόουτς Νταλ’ Όλιο, επεσήμανε ότι οι παίκτες του έκαναν όλα όσα τους είπε και θεώρησε το αποτέλεσμα άδικο. «Πρέπει να αρχίσουμε να χαιρόμαστε περισσότερο τα παιχνίδια. Είμαστε πολύ «σφιγμένοι» και αυτό δε μας βοηθά να βγάλουμε το ταλέντο μας», είπε ο έμπειρος γκολκίπερ, Ρεϊνέ. Δεν αλλάζει σχήμα και πρόσωπα ο προπονητής της Ντιζόν, που σήμερα συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας την ποιοτική και φορμαρισμένη Λυών.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 για την Ντιζόν κόντρα στη Λιλ. Ο Σανκαρέ το γκολ στο 87’.

Στατιστικό: 2/2 Under 1,5 μετράει η Ντιζόν, όπως επίσης και 2/2 Χ ημίχρονα.

*Πέντε γκολ έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα η Λυών, όλα απ’ τον επιθετικό Λακαζέτ!

Το Ντιζόν – Λυών παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΥΩΝ

Με άνεση και… χάρη έκανε το 2/2 την περασμένη εβδομάδα η Λυών κόντρα στην Καέν. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρη στα δύο εύστοχα πέναλτι του Λακαζέτ, ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ σε δύο αγωνιστικές και έχει σκοράρει όλα τα τέρματα της ομάδας του! Παρά το γεγονός ότι το ματς κρίθηκε από δύο πέναλτι (το δεύτερο παντελώς ανύπαρκτο), η Λυών άξιζε στο 100% τη νίκη, καθώς περιόρισε στον απόλυτο βαθμό την Καέν, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και φαινόταν ότι θα κερδίσει είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο. Ευνοήθηκε απ’ το βατό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, πήρε έξι πόντους και σήμερα δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι διαφορετικό εκτός από το 3Χ3.

Τα ευχάριστα για τον Μπρούνο Ζενεσιό έρχονται απ’ το μέτωπο των τραυματιών, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και είναι διαθέσιμοι σήμερα οι πλάγιοι μπακ Μορέλ (1,0) και Ζαλέ (1,0), ωστόσο μόνο ο δεύτερος είναι στην αποστολή. Έκλεισε οριστικά το θέμα του Γκεζάλ, με τον πρόεδρο Ολάς να επισημαίνει ότι ο παίκτης θα παραμείνει στη Λυών και να αποκλείει κάθε πιθανότητα μεταγραφής. Ο ταλαντούχος μέσος σήμερα είναι εκτός αποστολής, καθώς πρέπει να βρει το ρυθμό του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Λυών με 2-0 επί της Καέν. Ο Λακαζέτ με πέναλτι και τα δύο γκολ (31’, 90’).

Στατιστικό: 2/2 ΝG μετράει η Λυών στο φετινό πρωτάθλημα.