Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ.

Την εκτός έδρας ήττα από τους νέους του Άγιαξ γνώρισε την περασμένη Δευτέρα η Φορτούνα Σιτάρντ με 2-1. Δεν φοβήθηκε τίποτα απ’ την αρχή του παιχνιδιού, οι γρήγοροι επιθετικοί του «Αίαντα» όμως της δημιούργησαν πολλά προβλήματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει με την πλάτη στον τοίχο στα αποδυτήρια (1-0 στο 20’). Στην επανάληψη πήρε τα ηνία, σε αντεπίθεση όμως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα (53’), για να μείωσε απλά στο 76’ της συνάντησης.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0), ούσα στην ένατη θέση της κατάταξης. Δύο στα δύο φέτος στην έδρα της, έχει την ευκαιρία να τριτώσει το καλό κόντρα στην Ντόρντρεχτ. Άξιο αναφοράς ότι οι δέκα από τις έντεκα πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τους νέους του Άγιαξ.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας (Κλικ Εδώ)

Το Φορτούνα Σιτάρντ – Ντόρντρεχτ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Από την άλλη πλευρά η Ντόρντρεχτ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπρέντα με 2-1. Άδικο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Ντε Νόοιερ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καλύτερη από την αντίπαλο της. Πίσω στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στο 54’ με τον Βαν Χάαρεν και αντί να πάρει τη νίκη, δέχθηκε το γκολ της ήττας τέσσερα λεπτά μετά (58’).

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη δύο ισοπαλίες. Εντός έδρας αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες εμφανίσεις της (0-2-2, τα τρία εξ αυτών και Goal/Goal). Εξέτισε και επιστρέφει ο Αμεβόρ (ΑΜ 3/0), κοντά στην επάνοδο ο Μπόοχερς (ΕΠ 1/0), χωρίς άλλα προβλήματα ταξίδεψε στο Σιτάρντ με στόχο την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Μπρέντα.

Στατιστικό: G/G και 2-3 γκολ τα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.