Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

AEK

Πρόβα τζενεράλε για τη σέντρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα (;) κάνει η ΑΕΚ σήμερα κόντρα στον Ηρακλή. Μπορεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να θυμίζει… τη μάχη του Ελ Αλαμέιν, με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι πάντα κόντρα στην ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή να εξαπολύει πανταχόθεν απειλές, ωστόσο οι ομάδες οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, η «Ένωση» θέλει σήμερα να κάνει μια καλή εμφάνιση εναντίον του Ηρακλή, μιας ομάδας που αναμένεται να παίξει παντελώς παθητικά, εξυπηρετώντας τους σκοπούς του δικεφάλου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε ένα φιλικό με μια αμυντικογενή ομάδα, έτσι ώστε να δουλέψει την προσομοίωση αντίστοιχων αγώνων, οι οποίοι θα είναι πολλοί και φέτος στη Σούπερλιγκ. Ανάμεσα στους παίκτες που επιλέχθηκαν απ’ τον Γεωργιανό κόουτς για το σημερινό φιλικό είναι και οι νεοαποκτηθέντες Αλμέιδα, Ροντρίγκες, Ντίας και Μανωλάς, με τον πρώτο να παίζει σίγουρα βασικός. Αναμενόμενες θα είναι οι επιλογές του Κετσπάγια στις άλλες θέσεις, με τον Ανέστη στο τέρμα και τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο και Ντίντακ στην άμυνα. Στα χαφ, δίπλα στον Μάνταλο (αντί του Γιόχανσον), θα είναι ο Σιμόες, στην τριάδα μπροστά τους οι Βάργκας-Μπακασέτας-Μπαρμπόσα και στην επίθεση ο Αλμέιδα.

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη για την ΑΕΚ με 1-2 επί των Τρικάλων.

Στατιστικό: Από 6/7 NG προέρχεται η ΑΕΚ σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ένα τεράστιο ερωτηματικό πλανάται πάνω απ’ τις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η ερχόμενη σεζόν για τον Ηρακλή. Ταραχώδης και η περασμένη εβδομάδα, με τους οργανωμένους οπαδούς να προχωρούν σε κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ και να εξωθούν τον –ούτως ή άλλως απόντα- Σπύρο Παπαθανασάκη σε αποχώρηση. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την αλλαγή σελίδας στην «κυανόλευκη» ιστοσελίδα, καθώς ο ατζέντης Νίκος Καγιούλης θα έχει τον έλεγχο του management και της λειτουργίας της ομάδας. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι όλα τα προβλήματα θα βρουν λύση, με πρώτο και κυριότερο την εξασφάλιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα χρησιμοποίησης των νεοαποκτηθέντων. Πάνω από 1,5 εκ. ευρώ είναι το χρέος της διοίκησης Παπαθανασάκη σε ΙΚΑ και Εφορία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο Ηρακλής έκανε μια παντελώς προβληματική προετοιμασία, με πολύ μικρό ρόστερ, μετρημένες επιλογές και τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι ο μόνος λόγος που η ομάδα παραμένει «δεμένη». Την αποστολή για το σημερινό φιλικό απαρτίζουν οι Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε, Γιαννίκογλου, Δούμτσιος, Αμαραντίδης, Μπεκιάρης, Ζαμπάζης, Ρούσσος και Ρότας.

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 2-1 για τον Ηρακλή κόντρα στον ΑΟ Καρδίας.

Στατιστικό: Από δύο σερί Over 2,5 και G/G προέρχεται ο Ηρακλής σε φιλικό επίπεδο.