Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Υπάρχουν οκτώ όμιλοι των πέντε ομάδων, με τα παιχνίδια να είναι μονά. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του κάθε ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι. Στον επόμενο γύρο έχουν προκριθεί αυτομάτως οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Αμπερντίν, Σέλτικ, Χαρτς, Χιμπέρνιαν). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία των πενάλτι, με τον νικητή να παίρνει ένα βαθμό επιπλέον.

*Πέμπτος όμιλος: Κουίν οφ Σάουθ 6β. (3 αγ.), Πάρτικ Θιστλ 6β. (2 αγ.), Κουίνς Παρκ 3β. (2 αγ.), Ερντριόνιανς 3β. (3 αγ.), Στενχάουσμιουρ 0β. (2 αγ.)

ΣΤΕΝΧ/ΣΜΙΟΥΡ (League One)

Στην αναζήτηση των πρώτων της βαθμών στη διοργάνωση εξακολουθεί να βρίσκεται η Στενχάουσμιουρ. Η ομάδα του Μπράουν Φέργκιουσον δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας ηττηθεί στις πρώτες αγωνιστικές του Λιγκ Καπ, κόντρα σε Κουίνς Παρκ (0-2) και Ερντριόνιανς (2-1). Με την τελευταία αναμετρήθηκε το περασμένο Σάββατο και δεν μπόρεσε να προβάλει κάποια αντίσταση στους γηπεδούχους, παρότι ισοφάρισε έστω και προσωρινά με το τέρμα του Τζιλχάνεϊ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον, η Στενχάουσμιουρ θέλει πάση θυσία μια κάλη εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάτρικ Θιστλ, ωστόσο το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι πιαθνότητες για κάποιο βαθμό ελάχιστες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Ερντριόνιανς για το Λιγκ Καπ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ (Premiership)

Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο Λιγκ Καπ έχει πραγματοποιήσει από την πλευρά της, η Πάρτικ Θιστλ. Η ομάδα του Άλαν Άρτσιμπαλντ έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ερντριόνιανς (0-1), η Πάρτικ Θιστλ υποδέχθηκε την Κουίν οφ Σάουθ, από την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ, εξαιτίας του αυτογκόλ που σημείωσε στο 48ο λεπτό ο Λίντσεϊ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κρατούσαν το καλύτερο για το φινάλε, καθώς ισοφάρισαν αρχικά στο 82′ με το τέρμα του Έρσκιν και στη συνέχεια πήραν τη νίκη με τοο τέρμα του Λόουλες στο 90ο λεπτό. Μπορεί να ίδρωσε εν τέλει για να πάρει τη νίκη, ωστόσο έκανε το δυο στα δυο και με μια πιθανή νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Κουίν οφ Σάουθ για το Λιγκ Καπ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Betarades.gr