Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Δεύτερος αγώνας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο παιχνίδι (3-2): Προηγήθηκε η Σερίφ Τιράσπολ στο 21’, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με 10’ παίκτες λόγω της αποβολής του Αλίτι σε φάση που κέρδισε πέναλτι η Χάποελ (το έχασε). Στο 43’ το 1-1 για τη Χάποελ, που προηγήθηκε στο 51’ με πέναλτι του Μπάρντα. Με αυτογκόλ του Γκορές ισοφάρισε η Σερίφ στο 64’, για να έρθει το τελικό 3-2 για τους Ισραηλινούς στο 89’, ξανά απ’ το σημείο του πέναλτι με τον Ράντι.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ (ΜΟΛΔΑΒΙΑ, 159)

Πάλεψε όσο μπορούσε η Σερίφ Τιράσπολ την περασμένη εβδομάδα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της έδρας της Χάποελ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για την ανεκδιήγητη διαιτησία του Ισπανού, Κάρλος Ντεν Θέρο, ο οποίος απέβαλλε λανθασμένα τον Αλίτι στο 26’, ενώ το μαρκάρισμα έγινε από άλλον παίκτη των Μολδαβών! Ο Ισπανός ρέφερι καταλόγισε συνολικά τρία πέναλτι (!) στους Ισραηλινούς, τα δύο εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα, ως αστεία. Έξαλλοι οι Μολδαβοί, ζήτησαν απ’ την UEFA να μην ισχύσει η τιμωρία του Αλίτι για το σημερινό ματς, ωστόσο το αίτημα τους δεν εισακούστηκε.

Παρά τη «σφαγή» και τη δύσκολη ατμόσφαιρα, η Σερίφ πήρε το 3-2 και σήμερα έχει τα φόντα να φτάσει στην ανατροπή. «Ελπίζω το δεύτερο παιχνίδι να έχει να κάνει μόνο με όσα γίνονται απ’ τους παίκτες και να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε ο κόουτς της Σερίφ, Μπρούνο Ιρλέ. Μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτάσει η ομάδα της Μολδαβίας, που ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της το ερχόμενο Σάββατο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 για τη Σερίφ Τιράσπολ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικό: Από 6/7 εντός έδρας ΝG προέρχεται η Σερίφ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (ΙΣΡΑΗΛ, 276)

Έχοντας την ώθηση απ’ την «καυτή» κερκίδα, αλλά και τη σκανδαλώδη διαιτητική εύνοια, η Χάποελ Μπερ Σεβά κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με το 3-2 του πρώτου αγώνα. Είχε ενθουσιασμό απ’ την αρχή της αναμέτρησης, απείλησε σε αρκετές στιγμές, αλλά βρέθηκε να χάνει στο 21’. Η συνέχεια ανήκε σχεδόν ολοκληρωτικά στα δικά της πόδια, ειδικά απ’ τη στιγμή που έπαιξε με παίκτη περισσότερο. Πίεσε πολύ, έβγαλε ενέργεια, κέρδισε τρία πέναλτι και εντέλει σημείωσε τρία γκολ για να φτάσει στην ανατροπή και να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Ισραήλ συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα απ’ τη μαγική περσινή σεζόν, όπου κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της 70χρονης ιστορίας της. Ο κόουτς Μπάκχαρ μπορεί να υπολογίζει ξανά στον αμυντικό, Σιρ Ζέντεκ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Χάποελ Μπερ Σεβά με 3-2 επί της Σερίφ.

Στατιστικό: Από 3/4 Over 2,5 προέρχεται η Χαποέλ σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.