ΛΑΝΟΥΣ

Ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί στη Λανούς στο σημερινό ματς προκειμένου να πανηγυρίσει την πρωτιά του πρώτου ομίλου, σφραγίζοντας παράλληλα ένα εισιτήριο για τους ομίλους του ερχόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Από εξάδα διαδοχικών νικών προέρχονται οι γηπεδούχοι, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτή τη σειρά αγώνων. Παράλληλα, μετρούν 6/6 εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Εξέτισαν την ποινή τους και είναι διαθέσιμοι οι μέσοι Ρομάν Μαρτίνες και Μαρκόνε. Απόντες ο τιμωρημένος μπακ Χοσέ Λουίς Γκόμες, ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Μπραγκιέρι και ο ασθενής επιθετικός Όσκαρ Μπενίτες.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Τίγκρε. Αποβολή για τον Χ.Λ. Γκόμες στο 42ο λεπτό.

Στατιστικό: Μόνο νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, κράτησε και ανέπαφη εστία στα 5/6 ματς.

Στοιχημάτισε τώρα στο Λανούς – Αλντοσίβι
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Η Αλντοσίβι, από την πλευρά της, είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας συλλέξει 14 βαθμούς στις πρώτες 13 αγωνιστικές. Επιζητά σήμερα μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουνιόν Σάντα Φε (1-1) και μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Χωρίς αγωνιστική προβλήματα οι φιλοξενούμενοι.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό (στα πέναλτι) στο Κύπελλο Αργεντινής από την Ντεπορτίβο Μορόν (στο ισόπαλο 0-0 η κανονική διάρκεια).

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-5-5).