Στον πρώτο γύρο: Κόρδοβα – Οβιέδο 2-1

*Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

ΟΒΙΕΔΟ

Must win το σημερινό ματς για την Οβιέδο, αν θέλει να παραμείνει εντός της ζώνης των πλέι οφ. Άσφαιροι έχουν μείνει οι γηπεδούχοι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (0-0 με Ταραγόνα εκτός, ήττα 0-1 από Ουέσκα), μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Στο 4-0-2 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει απευθείας στο αρχικό σχήμα ο κεντρικός αμυντικός Έκτορ Βερδές, αποθεραπεύθηκε και είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Κονέ. Σημειώνουμε ότι μεσοβδόμαδα απολύθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Καρμέλο ντε Πόθο, ως συνέπεια της ήττας από την Ουέσκα.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εντός έδρας ήττα από την Ουέσκα με 0-1. Το γκολ σημειώθηκε στο 47′.

Στατιστικό: NG και Under 1,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Στοιχημάτισε τώρα στο Οβιέδο – Κόρδοβα 
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΔΟΒΑ

Ταραχώδης ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την Κόρδοβα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Στο πρώτο κομμάτι μάλλον επικρατεί πλέον “νηνεμία”, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης ότι δεν είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας. Στο… δεύτερο σκέλος, ο κόουτς Ολτρά είχε στιγμές έντασης με τον επιθετικό Φλορίν Αντόνε κατά τη διάρκειας της προπόνησης, όμως αμφότερες οι πλευρές δε θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο ζήτημα.

Η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στο σημερινό ματς, όπου με νίκη η Κόρδοβα δεν αποκλείεται να μπει εντός της πρώτης εξάδας. Οι Ανδαλουσιάνοι μετρούν μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3), αλλά ταυτόχρονα παραμένουν αήττητοι στις έξι τελευταίες εξόδους τους (3-3-0).

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας συνάντηση με την Τενερίφη.

Στατιστικό: Αήττητη στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-0).