* Η Φροζινόνε δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα δέκα από τα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΜΙΛΑΝ

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Μίλαν στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο τη Σαμπντόρια (1-0 εκτός έδρας) στις 17 Απριλίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Μπρόκι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κιέβο (0-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (1-1 εντός έδρας) και Κάρπι (0-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Σασουόλο (2-0 εκτός έδρας), Αταλάντα (2-1 εκτός έδρας), Γιουβέντους (2-1 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην αναμέτρηση με τον Μένεζ στο 21’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 72’, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσίνι.

Η ολική ανατροπή των δεδομένων υπέρ της Ελλάς Βερόνα ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σιλιγκάρντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός των «ροσονέρι» στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Την περίπτωση του Πελεγκρίνι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, εξετάζουν στη Μίλαν. «Η ομάδα κατέρρευσε τόσο τακτικά, όσο και ψυχολογικά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Με σκυμμένο κεφάλι αποχώρησε από την έδρα της Ελλάς Βερόνα η Μίλαν γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στο ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μίλαν για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Πέντε βαθμούς από τη ζώνη ασφαλείας απέχει η Φροζινόνε, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (2-1 εκτός έδρας) στις 17 Απριλίου το συγκρότημα του Στελόνε γνώρισε την ήττα από τις Κιέβο (5-1 εκτός έδρας) και Παλέρμο (2-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζιλαρντίνο έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τραϊκόφσκι.

Εξαιρετικά άσχημη είναι η συγκομιδή των νεοφώτιστων στις 17 συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα σε αυτές σημείωσαν μόλις δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και 13 ήττες (14-43 τα γκολ). «Θα πάμε στην έδρα της Μίλαν για να πάρουμε τη νίκη. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις που έχουμε με τις Σασουόλο και Νάπολι», τόνισε ο προπονητής της Φροζινόνε, ενώ μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση είπε: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να προηγηθούν. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε, αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα αυξηθούν οι ελπίδες μας».

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Φροζινόνε από την Παλέρμο, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Φροζινόνε για το πρωτάθλημα.