Πρώτος γύρος: Μονπελιέ – Ρεμς 3-1

*Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

*Από 5/7 μεταξύ τους Over 2,5 και G/G προέρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.

*Δέχτηκε γκολ η Ρεμς στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

ΡΕΜΣ

Εξελίξεις έφερε στη Ρεμς η δεύτερη διαδοχική ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Νις. Το τελικό 2-0, η κακή εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι πλέον η ομάδα είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού ώθησε τη διοίκηση στην απομάκρυνση του Ολιβιέ Γκεγκάν, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το μομέντουμ. Νέος τεχνικός ο Νταβίντ Γκιόν, ο οποίος στα 48 του χρόνια αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή της σύντομης προπονητικής καριέρας του. Δεν έχει ιδιαίτερη πείρα ο νέος κόουτς των γηπεδούχων, έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Σαμπερί και Κάννες, απ’ το 2012 και έπειτα δούλεψε κυρίως ως προπονητής ομάδων νέων και ως βοηθός.

«Είδα ότι η ομάδα έχει ποιότητα και ομοιογένεια και προσπάθησα να προσθέσω κάποια στοιχεία. Θέλω να περάσω κάποια πράγματα απ’ τον χαρακτήρα μου, αλλά καταλαβαίνω ότι ο χρόνος δεν είναι υπέρ μου. Δεν είναι δουλειά μου να αναλύσω τι έγινε μέχρι τώρα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η παραμονή και θα τα δώσω όλα για να την πετύχουμε. Είπα στους παίκτες ότι απομένουν 270 λεπτά και 15 προπονήσεις, αριθμοί που είναι μικροί στο βάθος μιας καριέρας, αλλά αρκετοί για να ανατρέψουμε την κατάσταση», επεσήμανε ο Γκιόν.

Από τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και πέντε στις τελευταίες εφτά, προέρχονται οι γηπεδούχοι, που έμειναν στους 36 πόντους και πλέον βρίσκονται στο -1 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Βελτιωμένη η Ρεμς εντός έδρας, κέρδισε τα 3/5 τελευταία ματς στο γήπεδο της, έκανε γενικά πολύ καλύτερες εμφανίσεις συγκριτικά με το εκτός έδρας αγωνιστικό της πρόσωπο. Επιστρέφουν οι Κανκάβα (Μέσος, 24,0), Ντιέγκο (Μέσος, 20,2) και Μπιφουμά (Επιθετικός, 12,3), εκτός αποστολής έμειναν οι στόπερ Βεμπέρ, Ελ Καουταρί και Τακαλφρέντ, ερωτηματικό τι έχει στο μυαλό του ο νέος κόουτς Γκιόν. Το ματς είναι ο απόλυτος «τελικός» για τη Ρεμς, που στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει με Μαρσέιγ (εκτός) και Λυών (εντός), αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα τα δεδομένα θα είναι σχεδόν ολοκληρωτικά εις βάρος της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Ρεμς με 2-0 απ’ τη Νις. Ο Ζερμέν το 1-0 στο 11’, ο Μπεν Αρφά με πέναλτι το 2-0 στο 56’.

Στατιστικό: 11/17 εντός έδρας G/G μετράει η Ρεμς στο πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Ρεμς – Μονπελιέ 
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Μόλις μια ήττα μετράει η Μονπελιέ στα εφτά τελευταία εκτός έδρας ματς για τη Ligue 1 (3-3-1).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Μια «ανάσα» απ’ την παραμονή βρίσκεται η Μονπελιέ, που στο κρίσιμο σημείο έβγαλε χαρακτήρα και έδειξε αποτελεσματικότητα. Μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Ναντ (0-2), ακολούθησε το εντός έδρας εύκολο 4-1 επί της Τρουά, αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 43 πόντους και το +7 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως γίνεται αντιληπτό, σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Ρεμς, καθώς ακόμη και με την ισοπαλία θα έχει «κλειδώσει» και μαθηματικά τη σωτηρία. Θέλουν να τελειώνουν από σήμερα οι φιλοξενούμενοι, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζουν με Ρεν (εντός) και Μονακό (εκτός), παιχνίδια όπου δεν είναι το φαβορί.

Εκτός έδρας είναι σαφώς βελτιωμένοι επί εποχής Χατζ, έχασαν μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά εξόδους τους, σκόραραν τουλάχιστον 2 φορές στις τέσσερις εξ αυτών! Επιστρέφουν οι Σαϊχί (Mέσος, 13,0) και Γιαταμπαρέ (Επιθετικός, 26,4).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Μονπελιέ με 4-1 επί της Τρουά. Ο Ρουσιγιό στο 13’ το 1-0, ισοφάρισε ο Νταρμπιό στο 20’, το 2-1 με αυτογκόλ του Σονιέ στο 27’, το 3-1 στο 34’ ο Μαρτέν. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Καμαρά στο 55’ για τη Μονπελιέ, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 41’.

Στατιστικό: Από 6/7 NG προέρχεται η Μονπελιέ ανεξαρτήτως έδρας.