Πρώτος γύρος: Ντε Γκράαφστσαπ – Ουτρέχτη 0-1

ΟΥΤΡΕΧΤΗ

«Κλοπή» έγινε στο Άμστερνταμ για την Ουτρέχτη, που έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ την Κυριακή, αλλά υποχρεώθηκε σε μια άδικη ισοπαλία. Εκμεταλλεύτηκε όλο το χώρο που της δόθηκε και προηγήθηκε 0-2 στο 84’, είδε τον αντίπαλο να μειώνει στο 86’, αλλά έδειχνε να κρατά τη νίκη. Μέχρι το 89’, όταν ο διαιτητής υπέδειξε ένα πέναλτι «φάντασμα», με το οποίο ο Άγιαξ πήρε τον πόντο και οι παίκτες της Ουτρέχτης έφυγαν απ’ το γήπεδο λες και ηττήθηκαν 5-0. Τα «έβαλαν» με τον ρέφερι, ωστόσο η πίκρα έμεινε γιατί χάθηκε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς ψυχολογίας, όσο και ουσίας, αφού θα κρατούσε την ομάδα του Τεν Χαγκ στην τέταρτη θέση.

«Παγίδα» το σημερινό παιχνίδι με την Ντε Γκράαφστσαπ, καθότι είναι πιθανό οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής κόντρα στη Φέγενορντ. Δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές ή να προφυλάξει βασικούς ο Τεν Χαγκ, περιμένουμε να δούμε βασική ομάδα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (3-3-0), δεν έχασαν στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς (2-1-0). Επιστρέφει ο Κουμ (ΑΜ 19/2).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για την Ουτρέχτη κόντρα στον Άγιαξ. Προηγήθηκε 0-2 η Ουτρέχτη, ισοφαρίστηκε δεχόμενη δύο γκολ μετά το 86’, το δεύτερο με ανύπαρκτο πέναλτι.

Στατιστικό: Από πέντε σερί G/G προέρχεται η Ουτρέχτη ανεξαρτήτως έδρας.

Στοιχημάτισε τώρα στο Ουτρέχτη – Ντε Γκράαφστσαπ
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Μπορεί να μην πήρε αυτό που ήθελε, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε. Διαφύλαξε την έδρα της η Ντε Γκράαφστσαπ την περασμένη Παρασκευή κόντρα στην Τβέντε, κατορθώνοντας στο 86’ να σκοράρει ένα τυχερό γκολ και να πάρει έναν ανέλπιστο πόντο, αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 60’. Είδε τον αντίπαλο να έχει την πλήρη πρωτοβουλία, να προηγείται στο 32’ και να έχει δοκάρι στο δεύτερο μέρος, το τελικό 1-1 άφησε πλήρως ικανοποιημένο τον κόουτς Φρέμαν. Είναι πάντα μακριά (-6) απ’ τις θέσεις της απευθείας παραμονής, θεωρείται βέβαιο πλέον ότι στόχος τους είναι να παίξουν μπαράζ και να αποφύγουν την τελευταία θέση. Αλλαγές στη μεσαία γραμμή προανήγγειλε ο προπονητής της Ντε Γκράαφστσαπ, με τους Σμέετς και Κούλχοφ να αντικαθιστούν τους Ταρφί και Ελ Ζεμπλί. Πολύ κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από 7/8 ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 για την Ντε Γκράαφστσαπ κόντρα στην Τβέντε. Στο 86’ ισοφάρισε η Ντε Γκράαφστσαπ, που έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 60’.

Στατιστικό: Από 5/6 G/G προέρχεται η Ντε Γκράαφστσαπ ανεξαρτήτως έδρας.