*Πλέι οφ υποβιβασμού, 2η αγωνιστική

*Στην κανονική διάρκεια: Χέρμανσταντ – Βολουντάρι 3-1 και Βολουντάρι – Χέρμανσταντ 1-1

*Μόλις μία νίκη έχει η Χέρμανσταντ στα εννιά τελευταία εκτός απέναντι στην Βολουντάρι (5-3-1).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι ροντέο, ηττήθηκε με 4-3 από την Άραντ εκτός έδρας. Προηγήθηκε δις (28′, 45+1′), ωστόσο ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές (37′, 50′). Σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε ολική ανατροπή στο 79′ και παρότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90+3′), κατάφερε να δεχτεί και τέταρτο γκολ στα χασομέρια (90+6′).

Πολύ δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί μια ήττα σαν και αυτή που υπέστη στην έδρα της Άραντ, αφού δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ισοφαρίσει. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνα του Φλορίν Πάρβου στον πάγκο της ομάδας, ο τελευταίος ήρθε να συμμαζέψει ότι προλαβαίνει μετά την αποτυχημένη θητεία του Νικολάε Ντίκα. Ματς «τελικός» το σημερινό, αν ηττηθεί βάζει πολύ δύσκολα στον εαυτό της. Πάντα εκτός ο φορ Νίτα.

Βολουντάρι Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Χωρίς νίκη στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Βουκουρεστίου εντός έδρας στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Εκμεταλλεύτηκε ένα «καυτό» επτάλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους, όπου κατάφερε να σημειώσει και τα τρία γκολ της αναμέτρησης (38′, 41′, 45+1′).

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Χέρμανσταντ στα πλέι οφ, παρότι υπήρχε απογοήτευση στις τάξεις της για το γεγονός πως δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Δεν χρειάζεται να αλλάξει και πολλά εν όψει του σημερινού αγώνα, έτσι και αλλιώς μοιάζει απίθανο να κινδυνέψει με υποβιβασμό με τα παρόντα δεδομένα. Συμπλήρωσε κάρτες ο Μίνο, επιστρέφει και είναι διαθέσιμος ο αρχηγός Στόιτσα.

Χέρμανσταντ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ