41η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σόλιχαλ Μουρς – Όλντερσοτ 0-1

*Πέντε σερί over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Όλντερσοτ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Γιορκ, με γκολ του Τζον Λιούις στο 89ο λεπτό και ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί τέρμα της αντιπάλου της στο πρώτο ημίχρονο.

Η Όλντερσοτ έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Γιορκ, πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις σερί νίκες, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Πάντως σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, που πάλευε να μείνει στην κατηγορία, φέτος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Βρέθηκε πάλι εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου, αλλά στο +3 πλέον από την ομάδα που είναι στην όγδοη θέση.

Και έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη και την τρίτη θέση, από την οποια είναι στο -7, αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων, ώστε να μην παίξει από την πρώτη φάση των play off.

Όλντερσοτ Στατιστικά

*33/46 G/G στη σεζόν, 16/23 εντός έδρας

*31/46 over 2,5 στη σεζόν, 12/23 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σόλιχαλ Μουρς έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ντόρκινγκ, αν και προηγήθηκε με τον Κάμπελ στο 60’, αφού ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα, από τον Πράιορ στο 64’.

Η Σόλκχαλ Μουρς έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ντόρκινγκ, πέμπτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί μακριά από το γήπεδό της, έχοντας οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα.

Διατηρείται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απλά πλησίασε λίγο περισσότερο, στο -5 συγκεκριμένα, από την τρίτη θέση, που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των play off ανόδου. Και ξέφυγε στο +5 από την όγδοη που δεν οδηγεί πουθενά!

Σόλιχαλ Μουρς Στατιστικά

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/15 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της