*31η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Φένλο – Βίλεμ 1-3

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία την τελευταία δεκαετία (6-2-6).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΒΙΛΕΜ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με το ευρύ 1-4 την Ντεν Μπος εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα στο σκορ από νωρίς (12′), η αντίπαλος απάντησε άμεσα (16′), αλλά εξίσου άμεσα ήρθε και το δεύτερο γκολ της Βίλεμ (25′). Το τρίτο γκολ ήρθε στο 55′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης (90′).

Είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ντεν Μπος και δεν συνάντησε δυσκολίες, έκανε το χρέος της και πήρε ακόμη μια νίκη που την φέρνει ολοένα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο. Έχει σαφές προβάδισμα (+6) από την τρίτη θέση, αλλά καλείται να δείξει την ίδια σοβαρότητα και να μην χάσει το αβαντάζ που έχει.

Τιμωρημένος ο αμυντικός Λακάρ. Επιστρέφει ο καλός φορ Ντε Λέου, παραμένουν τραυματίες ο χαφ Ματιέ και ο μπακ Φαν Μπέρκελ. Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο βασικός αριστερός μπακ Σιγκουργέισον.

Βίλεμ Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΝΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Μπρέντα εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με οδυνηρό τρόπο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε από τον Μαρτίνα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+5′).

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην μεγάλη νίκη επί της Έμεν και γνώρισε οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντα, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, μιας και η εικόνα της ήταν αρκετά ενθαρρυντική κυρίως στην επανάληψη. Έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και το πλήρωσε στο φινάλε. Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (1-3-2), θα δώσει σκληρή μάχη για να μπει στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός Ρικ Κράους ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Φένλο στο τέλος της σεζόν, ακόμη και αν η ομάδα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Συμπλήρωσε κάρτες ο πλάγιος μπακ Γιάνσεν, πάγιος απών ο τραυματίας μπακ Τίμπερ.

Φένλο Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΒΙΛΕΜ – ΦΕΝΛΟ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ