*Διεθνές φιλικό.

*GG & over 2,5 στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Αγγλία παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (μία νίκη, τρεις ισοπαλίες).

*Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΑΓΓΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Βόρεια Μακεδονία. Ο Μπάρντι στο 41′ άνοιξε το σκορ, προτού απαντήσουν με αυτογκόλ του Ατανάσοφ στο 59′ οι φιλοξενούμενοι.

Ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων “τρέχει” η Αγγλία με απολογισμό οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Ηττήθηκε για τελευταία φορά από τη Γαλλία (2-1) στις 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Εξασφάλισε πανεύκολα την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 τερματίζοντας στην 1η θέση του 3ου ομίλου και στο +6 από Ιταλία και Ουκρανία, έχοντας τόσο την καλύτερη επίθεση (22), όσο την καλύτερη άμυνα (4) αυτού.

Παρά τη φημολογία που κυκλοφορούσε στα αγγλικά ΜΜΕ, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διατηρείται στην τεχνική ηγεσία των “τριών λιονταριών” από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 έχοντας απολογισμό 59-17-15 (διαφορά γκολ 212-73) σε συνολικά 91 αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως το όνομα του 53χρονου Άγγλου προπονητή “παίζει”, μεταξύ άλλων, στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει καλοκαιριού.

Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε στο “Wembley” η Αγγλία πανηγύρισε ισάριθμες νίκες: Κράτησε το μηδέν στις τέσσερις και πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ σε ισάριθμες. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε για την αποψινή σπουδαία φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία συμπεριλήφθηκαν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός συνόρων. Διαθέσιμος ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Μπέλινγκχαμ και ο αρχισκόρερ Κέιν της Μπάγερν Μονάχου. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο Σάκα (Άρσεναλ).

ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Αργεντινή. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Οταμέντι στο 63′. Με δέκα έμειναν οι γηπεδούχοι στο 81′ (Ζοέλιντον).

Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας πρόκειται να πραγματοποιήσει στην αποψινή φιλική αναμέτρηση ο Ντοριβάλ Ζούνιορ. Ο 61χρονος Βραζιλιάνος προπονητής αντικατέστησε των υπηρεσιακό Φερνάντο Ντινίζ, μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Σάο Πάολο. Στο παρελθόν έκατσε στους πάγκους, μεταξύ άλλων, των Φλαμένγκο, Σεαρά, Ατλέτικο Παραναένσε, Σάντος, Παλμέιρας και Βάσκο ντα Γκάμα.

Η “σελεσάο” προέρχεται από τρεις σερί ήττες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, απολογισμός που την ανάγκασε να υποχωρήσει στην 6η θέση του ομίλου (σ.σ. -8 από την πρωτοπόρο Αργεντινή). Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 για να βρούμε την τελευταία φορά που πανηγύρισε τη νίκη επί του Περού (1-0 εκτός).

Νοκ άουτ από την αποστολή που επέλεξε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των πέντε φορές πρωταθλητών κόσμου βρίσκονται οι τραυματίες Μαρκίνιος (ΠΣΖ), Έντερσον (Μαν. Σίτι), Μαρτινέλι (Άρσεναλ) και Γκάμπριελ (Άρσεναλ). Επιλέχθηκαν συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ούτε μία συμμετοχή με το εθνόσημο. Ξεχωρίζουν οι Ροντρίγκο και Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκας Πακετά της Γουέστ Χαμ, ο Ριτσάρλισον της Τότεναμ και ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ