12η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Χουάρεθ-Κερετάρο 0-3.

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πατσούκα με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λερτόρα στο 7’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπατίστα στο 63’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ροντόν με πέναλτι στο 79’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και νίκη για την Κερετάρο. Παρά τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με αξιώσεις, σκοράροντας από μία φορά και στα δύο ημίχρονα. Η άμυνά της δέχθηκε έντονη πίεση, παρέμεινε όμως σταθερή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, παρ’ όλα αυτά «λύγισε» μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεχόμενη γκολ από την άσπρη βούλα.

Αντίστοιχο αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο, φάνηκε να την πτοεί καθόλου η ήττα κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα (0-1), αφού πέρασε στη συνέχεια από την έδρα της Πατσούκα (1-2). Συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της και ειδικά εντός έδρας, όμως είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε εξίσου γκολ.

Κερετάρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΟΥΑΡΕΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τολούκα με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ανγκούλο στο 16’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκαρσία στο 39’.

Θετικά στοιχεία άφησε και απέσπασε το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην πιο δυνατή Τολούκα. Μπορεί να έμεινε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, όμως λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το ματς στα ίσα λίγο πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε», με το σκορ να μένει εν τέλη απαράλλακτο ως το τελευταίο σφύριγμα.

Μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα, ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. «Πληρώνει» μονίμως τα πολλά προβλήματα που έχει στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να ακόμα και που βρίσκει δίχτυα σε πολλές από τις αναμετρήσεις της, να μην της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος ύστερα από δέκα αγωνιστικές (0-3-7), με 7 γκολ υπέρ και 17 κατά.

Χουάρεθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κερετάρο – Χουάρεθ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ