* 12η αγωνιστική.

* Δεν έχει χάσει και δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3 τελευταία μεταξύ τους η Τζούνιορ.

* Under 2,5 οι 5/7 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 την Άγκιλας Ντοράδας εκτός με δύο γκολ του Μπάκα, ένα σε κάθε ημίχρονο (9’, 52’).

Πιο δύσκολα απ’ όσο λέει το αποτέλεσμα επικράτησε στο Ριονέγκρο με μια άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς την οδήγησε στην επιλογή να δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αντίπαλο, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά. Από μια αντεπίθεση έκανε το 2-0, στη συνέχεια όμως η τύχη την έσωσε και δεν δέχτηκε έστω ένα γκολ.

Τη χρειαζόταν όσο τίποτα τη συγκεκριμένη νίκη για να σπάσει το αρνητικό της σερί, τώρα βάζει πλώρη για ένα θετικό. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που επιστρέφει στην έδρα της και έχει να αντιμετωπίσει ένα σύνολο σίγουρα κατώτερο από εκείνη, όπως η Τζαγουάρες, η οποία είναι και κατ’ εξοχήν ομάδα έδρας.

Τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν ο δεξιός μπακ Πατσέκο και ο μέσος Ντίντιερ Μορένο. Επιστρέφει ο εξτρέμ Τσαρά, ανέτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή.

Τζούνιορ Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, στο πιο πρόσφατο με την Άγκιλας Ντοράδας έσπασε μίνι σερί ισοπαλιών.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 N/G & under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΑΓΟΥΑΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 τη Μιγιονάριος εντός. Προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Μάσα (28’) και Ντίας (70’), δέχτηκε γκολ στο 90’ με πέναλτι από τον Μπέκαμ Κάστρο.

Θρίαμβος επί ενός ανώτερου συνόλου που είχε σημαντικές απουσίες αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του ονόματος “Μιγιονάριος”. Πέρα από μια μεγάλη φάση στην εκπνοή του πρώτου μέρους, κατά την οποία οι παίκτες της έδιωξαν την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος, κρατώντας το 1-0, άλλη φορά δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους.

Πιο κοντά από ποτέ στο να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία, με νίκη πιάνει την Ντεπορτίβο Κάλι και τη Φορταλέσα σε μέσο όρο. Καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο, ο Μπόντερτ δεν είναι ούτε άπειρος, ούτε αφελής για να θέσει έναν τόσο δύσκολο στόχο για το παιχνίδι στην Μπαρανκίγια, θα κατεβάσει την ομάδα του με πρώτη σκέψη το να μη χάσει.

Τζαγουάρες Στατιστικά

* Αήττητη στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τρέχει μίνι σερί με 2 νίκες.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 over 2,5, τα 3 πιο πρόσφατα συνδυασμένα με G/G.

Τζούνιορ-Τζαγουάρες στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ