25η αγωνιστική

*Αήττητη η Τουλούζ σε έξι επισκέψεις στην έδρα της Χάβρη, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

*Στον πρώτο γύρο: Τουλούζ – Χάβρη 1-2

ΧΑΒΡΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Μπρεστ, για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε το μοναδικό τέρμα στο 34ο λεπτό.

Την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Χάβρη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ρεν (0-1 εντός), Λιλ (3-0 εκτός) και Ρεμς (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λούκα Έλσνερ φιλοξενήθηκε από τη Μπρεστ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο. Βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο και στην πορεία δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, καθώς η αντίπαλος της έκλεσει καλά τους χώρους προς την εστία της.

Συμπλήρωσε έτσι έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, καθώς είχαν προηγηθεί οι δυο ισοπαλίες με Λοριάν (3-3 εκτός) και Μονακό (1-1 εκτός), οπότε και βρίσκεται στη 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ, πάνω μόνο από τις Μετς και Κλερμόν. Έμεινε με άδεια χέρια και στα δυο πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της.

Μετράει επιστροφές ο κόουτς Έλσνερ, καθώς υπολογίζει και πάλι στους Κουζιάεφ, Ταργκαλέν και Γκραντσίρ. Μοναδικός απόντας είναι ο Λογκμπό.

Χάβρη Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Νις, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Νταλίνγκα (65′) και Γκμποχό (69′).

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τουλούζ, μετά και από εκείνες που πήρε κόντρα σε Μονακό (1-2 εκτός) και Λιλ (3-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάρλες Μαρτίνεθ υποδέχθηκε τη Νις, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Βρέθηκε από πολύ νωρίς στο κυνήγι του σκορ και για αρκετή ώρα τα βρήκε αρκετά σκούρα κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Σταδιακά ανέβαζε την απόδοση της όλο και περισσότερο και μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, βρίσκοντας δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες στροφές και είναι στα μέσα της κατάταξης, ούσα στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα, πανηγύρισε το διπλό και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, αν και μόνο στη μια από αυτές διατήρησε και ανέπαφη την εστία της.

Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι τραυματίες Ντεσλέ, Ντιαρά, Αμπουκλάλ και Ζενρό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Σμιντ.

Τουλούζ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χάβρη – Τουλούζ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ