*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Φίτεσε – Βααλβάικ 0-2

*Ο τεχνικός της Βααλβάικ, Χενκ Φράσερ, έχει διατελέσει προπονητής της Φίτεσε για μια διετία (2016 – 2018).

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-2-3).

ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε οριακά με 1-0 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που καθόρισε το ματς πέτυχε ο Μπρέουμ στο 61′.

Στο ίδιο έργο θεατές οι οπαδοί της για άλλη μια φορά την φετινή σεζόν, αφού σε παιχνίδι που έκανε καλή εμφάνιση έχασε ξανά με το ισχνό 1-0. Ισορροπημένα τα πράγματα στο ματς με την Γκόου Αχέντ, μάλιστα είχε κατορθώσει να πάρει και τα ηνία του αγώνα, χάνοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι, ωστόσο κάπου εκεί δέχτηκε το γκολ και στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Επηρεάστηκαν οι παίκτες της από το ότι η ομάδα τους έμεινε πίσω στο σκορ και δεν απείλησαν ξανά.

Στο -3 από την παραμονή, έχει τεράστιο πρόβλημα επιθετικά το οποίο δεν λέει να επιλύσει παρά τις αλχημείες του τεχνικού Φράσερ. Ενδεικτικό πως έχει σκοράρει μόλις 20 γκολ από την αρχή της χρονιάς.

«Το παιχνίδι απέναντι στην Φίτεσε είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας και να εστιάσουμε στο πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε την σοβαρότητα αυτού του αγώνα», επισήμανε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι και αναμένεται πλήρης στην αποψινή μάχη. Moναδικό ερωτηματικό η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα φορ Σόιντγιενς, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Βααλβάικ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την Τβέντε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (4′), ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του ημιχρόνου με αυτογκόλ (44′). Στην επανάληψη όμως ήταν νωχελική και δέχτηκε το γκολ που έκρινε το ματς στο 79′.

Αδίκησε τον εαυτό της στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τβέντε, η εικόνα της δεν ήταν άσχημη και άξιζε καλύτερης τύχης. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές για εκείνη καταστάσεις που δημιουργήθηκαν μετά την ισοφάριση και απώλεσε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ, που έμελλε να καθορίσει και τον νικητή της αναμέτρησης.

Δεν άλλαξαν και πολλά στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αφού μαζί με εκείνη ηττήθηκαν και οι άμεσες αντίπαλοί της. Στο -2 από την Βααλβάικ και στο -5 από την απευθείας παραμονή, στην παρούσα φάση δείχνει πιο πειστική εικόνα και από τις τρεις. Παραμένει βέβαια η ομάδα με την χειρότερη επίθεση στην λίγκα (μόλις 19 γκολ ενεργητικό).

«Είναι λογικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι να υπάρχει μεγάλη πίεση, δεδομένης της κακής βαθμολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Θεωρώ πως θα κάνουμε ένα καλό ματς», το σχόλιο του τεχνικού Στούρινγκ.

Παραμένει τραυματίας ο μέσος Πρέπερ, μακροχρόνιοι οι επιθετικοί Φοφανά και Τζόναθανς. Επιστρέφει άμεσα ο βασικός στόπερ Ισιμάτ Μιρίν.

Φίτεσε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΦΙΤΕΣΕ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ