*Έρχονται από 6/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 επί του Λος Άντζελες. Το 1-0 ο Γκόμες στο 18’, το 2-0 ο ίδιος παίκτης στο 41’, το 3-0 ήρθε απ’ τον Αράνχο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Με δέκα παίκτες τελείωσε το Σολτ Λέικ.

Ήρθε και η πρώτη νίκη για το Σολτ Λέικ, που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό κόντρα στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα. Έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, ό,τι έκανε έπιανε, είχε τέσσερις τελικές στο στόχο και οι τρεις κατέληξαν στα δίχτυα, το 3-0 ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο μέρος το Λος Άντζελες πάλεψε να βγάλει αντίδραση, άξιζε ένα γκολ, αλλά έχασε δίκαια. Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για το Σολτ Λέικ, καθώς ερχόταν απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Σεντ Λούις, είχε προλάβει να παίξει εκτός έδρας με την Ίντερ Μαϊάμι στην πρεμιέρα, ηττήθηκε δίκαια 2-0.

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Είχε 5/7 2-3 Goal σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 4/6 ΝG σε φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Νάσβιλ. Το 1-0 με αυτογκόλ του Μουρ στο 47’, το 1-1 ήρθε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μπένμπερι.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία το Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα, δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο η κατάσταση ήταν μοιρασμένη, με το Κολοράντο να έχει τον πρώτο λόγο, βρήκε τελικά το γκολ με αρκετή δόση τύχης στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, δεν το έκανε και το «πλήρωσε» στο φινάλε, έκανε χαζό πέναλτι και ισοφαρίστηκε. Πρώτος πόντος για το Κολοράντο, που είχε μπει με πολύ κακό τρόπο στη χρονιά, διασύρθηκε εκτός έδρας 4-1 απ’ το Πόρτλαντ.

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Έρχεται από 7/8 Over 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 8/8 G/G σε φιλικά και επίσημα.

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ