24η αγωνιστική

*Αήττητη η Νις στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Τουλούζ, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Νις – Τουλούζ 1-0

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Λιλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 45ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Μαβισά (49′), Σιέρο (πεν. 60′) και Νταλίνγκα (66′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τουλούζ, μετά και το εκτός 1-2 επί της Μονακό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάρλες Μαρτίνεθ υποδέχθηκε τη Λιλ, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και παρότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, εν τέλει στο φινάλε αυτού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Επέστρεψε ωστόσο πιο αποφασισμένη από τα αποδυτήρια και εκμεταλλευόμενη τα “δώρα” της αντιπάλου κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, σκοράροντας τρεις φορές πολύ γρήγορα. Παράλληλα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Έφτασε έτσι τις τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες στροφές και είναι στα μέσα της κατάταξης, ούσα στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα εντος της, στα οποία είχε ακόμη τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Τουλούζ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κλερμόν, για το πρωτάθλημα. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Νις, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριολί υποδέχθηκε την ουραγό Κλερμόν, κόντρα στην οποία άφησε δυο βαθμούς, μετά και το τελικό 0-0.

Δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές. Αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις αυτού, το οποίο απέκρουσε ωστόσο ο Μπούλκα και κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Προσπάθησε να αντιδράσει μετά την ανάπαυλα και παρότι είχε ευκαιρίες δεν ήταν ικανή να βρει δίχτυα και να πάρει κάτι περισσότερο.

Πρώτος βαθμός μετά τις δυο ήττες από Μονακό (2-3 εντός) και Λυών (1-0 εκτός), υποχώρησε έτσι στην κατάταξη και είναι πλέον στο -15 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Αγνοεί το διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της, με δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στις 5/6 δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Στα “πιτς” βρίσκονται οι τραυματίες Ροζιέ, Σανσόν και Ντιόπ, ενώ θα απουσιάσει και ο Ενταγισιμίγε, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει τιμωρία.

Νις Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τουλούζ – Νις στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ