35η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μίντλεσμπρο-Στόουκ 0-2.

ΣΤΟΟΥΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κάρντιφ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ετέτε στο 5’ και διπλασιάσαν τα τέρματά τους με τον Γκραντ στο 32’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπάε Τζουν-Χο στο 41’.

Καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα για τη Στόουκ σε μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς αρκετά πίσω στο σκορ, ενώ παρά την έντονη πίεση που άσκησε, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν στο «στρατόπεδό» της ύστερα και από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, σε ισοβαθμία με την 21η ΚΠΡ. Συνεχίζει να μην πείθει με την εικόνα της και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στα αποτελέσματά της, αφού μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δεν έχει εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα της από την αρχή της σεζόν, αφού απέσπασε μόλις 5 νίκες σε 17 αγωνιστικές (5-4-8), όντας η 5η χειρότερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα.

Στόουκ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ, στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Σορινόλα στο 7’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Χάρντι στο 31’.

Τραγική εμφάνιση και ήττα για τη Μίντλεσμπρο. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ήταν πλήρως αναποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε ασφυκτική πίεση, στην οποία υπέκυψε εύκολα από το πρώτο ημίχρονο.

Την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει την κάκιστη αμυντικά Στόουκ. Δεν βρίσκεται κι εκείνη με τη σειρά της σε καλή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά είναι αποτελεσματική επιθετικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα που έχουν οι γηπεδούχοι στα μετόπισθεν. Θα πρέπει όμως να δείξει προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα, αφού τα παραμελεί συνεχώς, με αποτέλεσμα να έχει στερηθεί πολλούς και σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να παραμείνει κοντά στην εξάδα και τα πλέι-οφ.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Στόουκ – Μίντλεσμπρο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ