*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ 3-1

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκαν μόλις δύο ισοπαλίες στα 21 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (13 νίκες Βόλφσμπουργκ, έξι νίκες Στουτγκάρδη).

Δείτε όλα τα ματς στο σημερινό κουπόνι παμε στοιχημα

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Λακρουά (2′) και Μπέρενς (36′), απάντησαν ισάριθμες οι Μαξ (14′) και Μαρμούς (90+2′).

Πιο απειλητική παρουσιάστηκε η Βόλφσμπουργκ στην Φρανκφούρτη. Είχε δοκάρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και καλές ευκαιρίες για να “καθαρίσει” τη νίκη, την οποία έχασε μέσα από τα χέρια της από την Άιντραχτ στις καθυστερήσεις, πληρώνοντας μία αμυντική αδράνεια.

Συνέχεια δόθηκε στο αρνητικό σερί που “τρέχουν” οι “λύκοι” (έξι ισοπαλίες, δύο ήττες), συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Γνώρισαν μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με αντίπαλο την Στουτγκάρδη (12 νίκες, μία ισοπαλία): Τον Δεκέμβριο 2021 υπό τις οδηγίες του Φλόριαν Κόχφελντ (2-0).

Ενδιαφέρον έχει το στατιστικό που θέλει τη Βόλφσμπουργκ να πετάει στα σκουπίδια 17 βαθμούς σε αναμετρήσεις που πήρε το προβάδισμα. “Έχουμε την αυτοπεποίθηση πως θα πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει σημαντικά από ψυχολογικής άποψης”, είπε ο προπονητής Κόβατς. Δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Σβάνμπεργκ και τέθηκε νοκ άουτ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με Μιλό (53′), απάντησε ο Μαρτέλ εννέα λεπτά αργότερα.

Δύο βαθμούς πέταξε στη “MHPArena” η Στουτγκάρδη πραγματοποιώντας μετριότατη εμφάνιση με αντίπαλο την Κολωνία. Μάλιστα, πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Παρά την γκέλα διατηρήθηκε στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο +7 από την 5η Λειψία, συνεχίζοντας να έχει τον πρώτο λόγο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπό τις οδηγίες του Σεμπάστιαν Χένες η Στουτγκάρδη έκανε το 2Χ2 στις αναμετρήσεις που έδωσε βράδυ Σαββάτου (2-1 με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 2-0 με Βέρντερ Βρέμης).

Τέσσερα γκολ πέτυχε ο αρχισκόρερ Γκιρασί στις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα. “Η αντίπαλός μας έχει έναν έμπειρο προπονητή και ποιότητα στο ρόστερ της. Θα πρέπει να φτάσουμε στα αγωνιστικά όριά μας”, υπογράμμισε ο προπονητής Χένες. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Στένζελ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ