* 27η αγωνιστική.

* G/G & over 2,5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους.

* Στα 5/6 τελευταία η Θέλτα πέτυχε πρώτη γκολ και είχε προβάδισμα στο ημίχρονο.

* Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΘΕΛΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Κάντιθ εκτός με 2-2. Προηγήθηκε με 2-0 με Άσπας (11’) και Σουέντμπεργκ (58’), ισοφαρίστηκε από τους Χουάμι (66’) και Ματσίς (90’+10).

Η ισοπαλία που πήρε στην Κάντιθ, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να κρινόταν και θετικό αποτέλεσμα, αφού πριν τη σέντρα ήταν σαφές πως δεν θα τη χαλούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι ο Μπενίτεθ και οι παίκτες του, θα έπρεπε να είχαν κερδίσει από τη στιγμή που προηγήθηκαν με 2-0 και φαινόταν να το ελέγχουν πλήρως.

Παρά την απογοήτευση που εύλογα βίωσαν οι Γαλιθιάνοι μετά τη λήξη του αγώνα, βαθμολογικά το κακό ήταν πολύ μικρό. Διατήρησαν τη διαφορά από την αντίπαλο στη μία νίκη, απόσταση που συνεχίζει να τους δίνει προβάδισμα παραμονής. Όχι μόνο βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό.

Οι φήμες έλεγαν πως αν ο Μπενίτεθ δεν κερδίσει Κάντιθ και Αλμερία, πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν. Η πρόεδρος του συλλόγου, Μαριάν Μουρίνιο, σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια να κρατήσει τον έμπειρο τεχνικό, αλλά η αλήθεια είναι πως η… καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα αυτή τη στιγμή και αυτό θα σταματήσει μόνο με νίκη επί της Αλμερία.

“Επιμένω στην άποψη που εκφράζω από την αρχή της σεζόν. Αυτός είναι ένας μαραθώνιος και οφείλω να μείνω ως το τέλος του. Σαφώς και το παιχνίδι με την Αλμερία είναι μέγιστης σημασίας, μπορεί είτε να μας δώσει περισσότερη ηρεμία, είτε να μας αυξήσει την πίεση. Γι’ αυτό το λόγο εμείς θα μπούμε με μοναδική σκέψη να το κερδίσουμε” ανέφερε ο κόουτς μεταξύ άλλων στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Τιμωρημένος ο φορ Άσπας, τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν ο βασικός χαφ Τάπια και ο εξτρέμ Σουέντμπεργκ.

Θέλτα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, έσπασε σερί ηττών στο πιο πρόσφατο 2-2 με την Κάντιθ.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ και ήταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο στα 5/7 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΛΜΕΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός με 2-2. Δύο φορές βρέθηκε πίσω από τα γκολ των Κορέα (2’) και Ντε Πολ (57’), αμφότερες ισοφάρισε με τον Λούκα Ρομέρο (27’, 64’).

Έλαμψε το “άστρο” του Λούκα Ρομέρο κατά βάση κόντρα στους “ροχιμπλάνκος”, χωρίς αυτό να σημαίνει πως φάνηκε η τεράστια διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στη βαθμολογία. Σαφώς και η Ατλέτικο έπαιξε με κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει, το έπραξε και με πάθος και η ίδια κατάφερε να μην της το επιτρέψει.

Οι εντυπώσεις είναι το μόνο που κερδίζει και μάλιστα με αρκετά μεγάλη συχνότητα. Η πικρή για εκείνη αλήθεια όμως, είναι ότι δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στη σεζόν, έχοντας κάνει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας και πλέον κυνηγάει μόνο ένα θεωρητικό θαύμα για να παραμείνει. Πρακτικά κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατον και ήδη η διοίκηση εμφανίζεται να έχει ξεκινήσει σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Απολύτως οριακό χαρακτήρα έδωσε ο Γκαριτάνο στο ματς στο Βίγκο. “Αν μας μένει μία ελπίδα να σωθούμε, περνάει από αυτο το παιχνίδι. Γι’ αυτό θα μπούμε στο γήπεδο για να το κερδίσουμε, αν τα καταφέρουμε τότε θα μπορούμε να δούμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά” δήλωσε ο κόουτς, ο οποίος φαίνεται πραγματικά να πιστεύει στις μαθηματικές πιθανότητες της ομάδας του και θέλει το ίδιο και από τους παίκτες του.

Αμφίβολος ο στόπερ Ραντοβάνοβιτς, πιθανόν να προλάβει να αγωνιστεί. Δεδομένο πως θα πάρει θέση βασικού ο Λούκα Ρομέρο μετά την εμφάνιση που έκανε με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλμερία Στατιστικά

* Χωρίς νίκη εδώ και 16 αγώνες, τρέχει σερί με 3 ισοπαλίες.

* Τα 5/6 εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν G/G, τα 4 με over 2,5.

Θέλτα-Αλμερία στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ