*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-0

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Μάιντς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φαν ντεν Μπεργκ στο 43′. Σε πέναλτι αστόχησε η Μάιντς με Αμίρι (45+6′), με δέκα ολοκλήρωσε η Άουγκσμπουργκ (90+12′ Πέντερσεν).

4ο σερί ματς δίχως νίκη (0-2-2) για τους Βαυαρούς, αναιμική η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στο Μάιντς, αλλά η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη παραμένει ικανοποιητική (+6).

Απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση, η Μάιντς απάντησε με γεμάτο δοκάρι σε αντεπίθεση, για να προηγηθεί με τον στόπερ της σε στατική φάση. Στο κλείσιμο του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι (δοκάρι) και στο δεύτερο μέρος είχαν αρκετές στιγμές μεταβάσεων για να “κλειδώσουν” τη νίκη. Προβληματική η δημιουργία της Άουγκσμπουργκ απέναντι σε αντίπαλο που περίμενε, ολοκλήρωσε το δεύτερο ημίχρονο δίχως καθαρή ευκαιρία, δίχως τελική εντός εστίας.

Επιστροφή στην έδρα της, όπου δεν κέρδισε κανένα από τα τρία παιχνίδια (0-1-2) του 2024, με άλλοθι φυσικά την ισχύ των αντιπάλων που φιλοξένησε: Λεβερκούζεν 0-1, Μπάγερν 2-3, Λειψία 2-2. Σε κυριακάτικα παιχνίδια ωστόσο μετρά 3/3 νίκες με τον Τόρουπ στον πάγκο.

Τρεις αγωνιστικές ποινή δέχθηκε ο Πέντερσεν (αρ. μπακ) για την αποβολή του στο Μάιντς, συμπλήρωσε κάρτες εκεί ο Γκουβελέου (στόπερ). Μακροχρόνιες οι απουσίες των τραυματιών Όξφορντ (στόπερ), Φράμπεργκερ (δεξί μπακ).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 9/13 τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2 στην παράταση) επί της Λανς. Με Ντα Κόστα (28’) και Γουαχί (45+2’) προηγήθηκαν 0-2 οι Γάλλοι, αλλά ο Σαλάι (67’, 90+2’) έστειλε το ζευγάρι στην παράταση κι ο Γκρέγκοριτς (99’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η ομάδα του Στράιχ, μέσα σε τέσσερις ημέρες έδειξε ότι έχει τον τρόπο να αντιδρά και την Πέμπτη πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση στους “16” του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Γουέστ Χαμ.

Με τα το 0-0 στο “Μπολάρ”, η Λανς έδειξε αγκαλιά με την πρόκριση όταν ο Γουαχί ξέφυγε στο χώρο για το 0-2 του ημιχρόνου. Είχε προηγηθεί μία ακόμη γκάφα του κίπερ Ατουμπόλου (σε στατικό) για το 0-1 και δοκάρι της Φράιμπουργκ σε αντίστοιχη κατάσταση.

Η αντίδρασή της όμως ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησε εδαφικά, επιτέθηκε κατά κύματα, μείωσε σε στατικό και ξόδεψε σωρεία μεγάλων ευκαιριών πριν ισοφαρίσει σε φόρτωμα των καθυστερήσεων… ξανά με καραμπόλα. Μάλιστα ο ήρωας της παράτασης Γκρίγκοριτς είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ζευγάρι στο 90+5’. Ανώτεροι στην παράταση οι Γερμανοί, υπερασπίστηκαν πειστικά το πρόβαδισμα του 99ου λεπτού.

Όσον αφορά την Bundesliga, την περασμένη Κυριακή κατάφερε να επιστρέψει τρεις φορές απέναντι στην Άιντραχτ (3-3 εντός), με τον Γκρέγκοριτς να σκοράρει και πάλι τελευταίος.

Δίχως νέα ονόματα στο απουσιολόγιο για το σημερινό ταξίδι, είναι σταθερά εκτός οι τραυματίες Λίνχαρτ (στόπερ), Καϊτέλ (μέσος), Σμιντ (στόπερ), Κιερέ (μέσος). Σημαντικό ρόλο έχει μόνο ο πρώτος.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/5 τελευταία εκτός παιχνίδια της για την Bundesliga.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ