*Πρεμιέρα πρωταθλήματος.

*Έρχονται από 6/10 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΝΤΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 2-0 επί της Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει μια θέση στα περσινά πλέι-οφ το Ντάλας, που τερμάτισε στην έβδομη θέση και απέφυγε τα μπαράζ. Πήρε 11 νίκες σε 34 ματς, η τελευταία στην κανονική διάρκεια ήταν η καθοριστική για να προσφέρει την έβδομη θέση (1-4 επί των Γκάλαξι). Ωστόσο, στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ το Ντάλας αποκλείστηκε απ’ το Σιάτλ με δύο εκτός έδρας ήττες, αφού είχε επικρατήσει εντός έδρας 3-1 στο μεσοδιάστημα.

Συνεχίζει με τον Νίκο Εστέβεθ στην άκρη του πάγκου, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για κάτι μεγάλο φέτος. Εκ των αλλαγών στο ρόστερ, αξιοσημείωτες οι αποχωρήσεις των Μαρτίνες, Ομπράιαν και Κινόν, η ομάδα του Τέξας περιμένει βοήθειες απ’ τους νεοαποκτηθέντες Γκονσάλες (στόπερ), Μούσα (επιθετικός, από Μπενφίκα) και Σάλι (εξτρέμ).

ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/4 Over 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 3/4 G/G σε φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Βανκούβερ την περασμένη εβδομάδα.

Αποτυχημένη η περσινή σεζόν για το Σαν Χοσέ, τερμάτισε στην ένατη θέση και δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ. Υποχρεώθηκε σε αγώνα μπαράζ κόντρα στο Κάνσας εκτός έδρας, ήταν ανταγωνιστικό, διεκδίκησε την πρόκριση, αλλά αυτή τελικά κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος. Συνεχίζει με τον κόουτς Λούτσι Γκονσάλες, το ρόστερ μοιάζει αποδυναμωμένο, τα προγνωστικά αναφέρουν ότι το Σαν Χοσέ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι σπουδαίο φέτος. Αποχώρησαν οι Κάουελ, Μενσά, Μοντέιρο και Τράουκο, ενώ προς το παρόν εκ των νέων παικτών ξεχωρίζουν οι Βίτορ Κόστα (αριστερός μπακ), Πελεγκρίνο (επιθετικός) και Γουίλσον (στόπερ). Μόλις μια νίκη πήρε το Σαν Χοσέ σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/4 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 2/3 ΝG σε φιλικά και επίσημα.

ΝΤΑΛΑΣ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ