*Πρεμιέρα πρωταθλήματος.

*Εννέα νίκες πήρε η Νιου Ίνγκλαντ στα τελευταία δέκα ματς κόντρα στην Ουάσινγκτον.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 0-2 κόντρα στο Ντάλας στις 17 Φεβρουαρίου.

Έμεινε για ακόμη μια χρονιά εκτός πλέι-οφ, η χρονιά της ήταν απογοητευτική. Τερμάτισε στην 12η θέση της Ανατολής, στο -3 απ’ την οκτάδα, πήρε μόλις 10 νίκες σε 34 παιχνίδια, είχε μια απ’ τις χειρότερες άμυνες της λίγκας. Προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, νέος κόουτς ο Τρόι Λεζέν, που έρχεται απ’ τη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς. Αποχώρησαν οι Πάινς, Ντάρκιν και Γουίλιαμς, συνολικά έφυγαν 13 παίκτες, η Ουάσινγκτον πάει σε αναδόμηση.

Εκ των νεοαποκτηθέντων ξεχωρίζουν οι Ερέρα (αμυντικός), Πελτόλα (επιθετικός) και Στρουντ (εξτρέμ), συνεχίζει ο επιθετικός Μπεντέκε. Δεν υπάρχουν αξιώσεις για κάτι καλό φέτος, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια ακόμη μέτρια χρονιά. Έκλεισε την προετοιμασία με τρεις σερί φιλικές ήττες.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/4 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από δύο σερί ΝG σε φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ιντεπεντιέντε για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής πριν από τρεις ημέρες.

Έχει μπει ήδη στη νέα χρονιά, έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ιντεπεντιέντε με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ της Κεντρικής Αμερικής. Την επόμενη εβδομάδα η ρεβάνς, σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Αλαχουελένσε απ’ την Κόστα Ρίκα. Σε ό,τι αφορά το περσινό πρωτάθλημα, η Νιου Ίνγκλαντ τερμάτισε στην πέμπτη θέση της Ανατολής, δεν είχε προβλήματα να πάρει εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Εκεί έπαιξε κόντρα στη Φιλαδέλφεια, απ’ την οποία αποκλείστηκε με δύο σερί ήττες.

Νέος κόουτς επιλέχθηκε ο Κάλεμπ Πόρτερ, που έρχεται από καλή τριετία (2019-2022) στο Κολόμπους, το ρόστερ δέχτηκε χτυπήματα με τις αποχωρήσεις των Γκουστάβο Μπου, Γκονσάλες και Βάτσλικ, αλλά άπαντες περιμένουν βοήθειες απ’ τους Λίμα και Ράβας, ενώ αποκτήθηκαν τα δικαιώματα του Τσάνκαλαϊ.

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 4/6 ΝG σε φιλικά και επίσημα.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ