*18η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Γουέλινγκτον Φίνιξ – Περθ Γκλόρι 2-1, Περθ Γκλόρι – Γουέλινγκτον Φίνιξ 3-4

*Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Περθ Γκλόρι κέρδισε με ανατροπή, 3-2 εντός έδρας την Μπρισμπέιν Ρόαρ, αν και προηγήθηκε μόλις στο 24’, με γκολ του Τάγκαρτ. Βρέθηκε να χάνει από δύο τέρματα του Μιλέουσνιτς στο 29’ και του Γουάντιγκχαμ στο 36’, όμως αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με τον Τάγκαρτ στο 73’, ενώ ο Κολακόφσκι στο 78’ της χάρισε τη νίκη.

Η Περθ Γκλόρι κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Μπρισμπέιν Ρόαρ, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Οι δύο εξ αυτών είναι στο γήπεδό της, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε αυτό.

Ο προπονητής, Άλεν Στάγιτς, ξεκαθάρισε πώς παίζουν οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και πιθανόν να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο ίδιος πάντως τόνισε πώς θα ήταν ικανοποιημένος και με ένα σκορ 1-0.

Πλέον ανέβηκε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στο -6 την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου.

Περθ Γκλόρι Στατιστικά

*11 σερί G/G & over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/8 G/G και over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέλινγκτον Φίνιξ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Μακάρθουρ, σκοράροντας δύο τέρματα με τον Μπαρμπαρούση, το πρώτο με πέναλτι στο 31’ και το δεύτερο στο 73’, με την αντίπαλο της απλά να μειώνει με τον Ολιβέιρα στο 78’.

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ κέρδισε και την Μακάρθουρ με 1-2 εκτός έδρας, με αυτή να είναι η τέταρτη νίκη της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, παραμένοντας αήττητη μέσα στο 2024!

Ειδικά εκτός έδρας δεν έχει ήττα εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα.

Εξακολουθεί να είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, κάτι που δεν θα αλλάξει ακόμη και αν χάσει σήμερα. Είναι πάντα πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, στο +5 από δύο ομάδες πίσω της.

Σε κάθε περίπτωση τα πηγαίνει περίφημα, δεδομένου πώς πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα και νεαρή ομάδα, έχοντας και έναν νέο και νεαρό προπονητή στον πάγκο, τον Τζιανκάρλο Ιταλιάνο.

Μένει να φανεί πώς θα αντιμετωπίσει την απουσία του Μπαρμπαρούση, του πρώτου της σκόρερ, που θα λείψει σήμερα.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Περθ Γκλόρι-Γουέλινγκτον Φίνιξ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ