25η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Πάρτικ Θιστλ-Ντανφέρμλιν 3-0.

*Αποτέλεσμα δευτέρου γύρου: Ντανφέρμλιν-Πάρτικ Θιστλ 1-2.

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ινβερνές με σκορ 3-3, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κερ στο 27’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σάβατζ στο 54’. Το 2-1 πέτυχε ο Φιτζπάτρικ στο 64’ και το 2-2 ο Γκράχαμ με πέναλτι στο 77’. Το 3-2 έκανε ο Σο στο 79’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκράχαμ στο 86’.

Το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κατάφερε να σώσει η Πάρτικ Θιστλ. Παρά το γεγονός ότι έμεινε αρκετό πίσω στο σκορ, κατάφερε στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των γηπεδούχων, καθώς και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα γκολ, αλλά βρήκε ξανά «απάντηση» στα τελευταία λεπτά.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, επιστρέφοντας στις νίκες. Αήττητη μεν, όμως μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις της, έχοντας παρ’ όλα αυτά βρει δίχτυα σε όλες. Αμυντικά κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι, με αποτέλεσμα να μην έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία εδώ και περίπου ένα μήνα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Πάρτικ Θιστλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Άρμπροουθ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γουόλκοτ στο 18’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ο’Μπράιεν στο 52’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Ντανφέρμλιν. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε από νωρίς, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Τραγικά τα αποτελέσματά της το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί να αποφύγει τα στραβοπατήματα, με αποτέλεσμα να μετρά εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-5). Στο +6 από την ουραγό Άρμπροουθ και ισόβαθμη με την 8η Ινβερνές, έχοντας μία αγωνιστική λιγότερη από εκείνη. Πλέον δίνει μάχη για την παραμονή και πρέπει να δείξει βελτίωση κυρίως στα μετόπισθεν, καθώς εκεί παρατηρείται το μεγαλύτερό της πρόβλημα.

Ντανφέρμλιν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πάρτικ Θιστλ – Ντανφέρμλιν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ