*35η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σάουθεντ – Μέιντενχεντ 2-0

*5/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μέιντενχεντ έχασε εύκολα, όσο δείχνει το τελικό σκορ, με 1-3 εντός έδρας από την Όλνταμ σκοράροντας το γκολ της “παρηγοριάς” με τον Μπέκγουιθ στο 92’ και ενώ είχε δεχθεί ήδη τρία γκολ από τους Γκάρνερ (15’), Φόντοπ – Τάλουμ (58’, 88’).

Η Μέιντενχεντ ηττήθηκε με 1-3 από την Όλνταμ, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα. Μάλιστα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της, κέρδισε μόλις το ένα, χάνοντας τρία από τα υπόλοιπα.

Βρέθηκε οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, λίγο πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, απ’ ότι είναι στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off για την άνοδο.

Μέιντενχεντ Στατιστικά

*Δύο σερί G/G

*Δύο συνεχόμενα over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάουθεντ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Όξφορντ Σίτι.

Η Σάουθεντ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Όξφορντ Σίτι, φτάνοντας τα τέσσερα σερί παιχνίδια που δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Επίσης έχει δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Πάντως η τελευταία νίκη της επιτεύχθηκε μακριά από το γήπεδο της.

Έχει ανακοπεί για τα καλά η ανοδική της πορεία, βρέθηκε πάλι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, κινδυνεύοντας πλέον σοβαρά με υποβιβασμό, αφού είναι στην τελευταία θέση παραμονής, ισόβαθμη με ομάδα εντός ζώνης υποβιβασμού, υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων. Πάντως όλα θα ήταν αλλιώς, αν δεν της είχαν αφαιρεθεί οι 10 βαθμοί από την αρχή της σεζόν.

Σάουθεντ Στατιστικά

*Εφτά σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*23/33 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν, 13/17 εκτός έδρας

Μέιντενχεντ-Σάουθεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ