* 7η αγωνιστική.

* Χωρίς ήττα στα 4 τελευταία μεταξύ τους η Λα Εκιδάδ.

* G/G οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι 3 συνδυασμένες με over 3,5.

ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Άγκιλας Ντοράδας εκτός με 1-1. Προηγήθηκε με τον Ρικάρντο (30’), ισοφαρίστηκε από μακρινό σουτ του Ρίβας (73’).

Δίκαιο αποτέλεσμα, το βαθμό άξιζε, αυτόν πήρε. Για κάτι περισσότερο δεν ήταν, φάνηκε ανήμπορη να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα που πήρε, όπως έφερε ευθύνη η αντίπαλος για το δικό της γκολ, έτσι ευθυνόταν και η ίδια για το γκολ της ισοφάρισης.

Αήττητη αλλά είναι ομάδα της ισοπαλίας και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Για το βαθμό παίζει κάθε φορά, ο Αλέξις Γκαρσία διαμαρτύρεται στους παίκτες του για την αδυναμία τους να σκοράρουν περισσότερο αλλά και ο ίδιος στήνει την ομάδα με εντελώς αμυντικούς προσανατολισμούς.

Λα Εκιδάδ Στατιστικά

* Ισοπαλίες τα 5/6 παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα, οι 2 τελευταίες με ακριβές σκορ 1-1.

* Under 2,5 όλα τα παιχνίδια της, 4/6 ήταν under 1,5.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Όνσε Κάλδας με 1-0 από το γκολ του Ντάιρο Μορένο στο 30’.

Η διαφορά της από την Όνσε Κάλδας κατά βάση ήταν αυτή. Η αντίπαλος είχε έναν Ντάιρο Μορένο να σκοράρει στην επαναφορά από δικό του χαμένο πέναλτι. Η ίδια δεν έχει έναν τέτοιο παίκτη, της ακυρώθηκε μέσω VAR και ένα πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους.

Εξακολουθεί να μην έχει νίκη, πάντα τελευταία στη βαθμολογία μέσων όρων. Δεν περιμένει να μαζέψει βαθμούς εκτός έδρας, στην Τούνχα και στο υψόμετρό της, βασίζει τις ελπίδες της να μείνει στην κατηγορία, στο “Τέτσο” θα πάει για να “κλέψει” την ισοπαλία, όπως και σε όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας που έδωσε.

Σοκ για το σύλλογο και το ποδόσφαιρο της Κολομβίας, ο πρόεδρος της ομάδας Σέσαρ Γκουσμάν, ενημέρωσε ότι υπάρχει ενεργή έρευνα σε βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας για χειραγώγηση παιχνιδιών, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στην αρχή, μένουν εκτός αποστολής.

Πατριότας Στατιστικά

* Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα.

* Έχει μόνο ήττες εκτός έδρας, οι 2 τελευταίες με ακριβές σκορ 1-0.

Λα Εκιδάδ-Πατριότας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ